48 establiments de Lloret de Mar amb el Certificat de Excel·lència 2014 de Tripadvisor

Aquest certificat es realitza en funció de les valoracions realitzades pels usuaris d’aquest portal

tripadvisorLa web de viatges Tripadvisor, un dels principals portals de planificació i reserva de viatges del món, ha fet públic el llistat d’establiments guardonats amb el certificat d’excel·lència 2014.

A nivell de l’Estat Espanyol han participat 10.242 negocis i ha estat Catalunya la regió més premiada, amb 2.083 establiments dels quals 640 són allotjaments, 1236 restaurants i 207 llocs d’interès.

En total 48 establiments de Lloret de Mar, del sector d’hostaleria, restauració i oferta complementària han rebut aquest certificat que premia els establiments turístics que reben bones opinions dels usuaris de manera regular, i que aconsegueixen mantenir una puntuació mitjana de 4 punts dels 5 possibles que poden obtenir. A més, per tal d’aconseguir el certificat, cal que el perfil de l’establiment tingui una antiguitat mínima d’un any.

Per categories la distribució ha estat 18 establiments d’allotjament, 24 de restauració i 6 oferta d’oci, que inclou empreses privades com el parc Water World i equipaments culturals públics com els Jardins de Santa Clotilde, Museu del Mar, Església Modernista i Ermita de Santa Cristina.

Jordi Orobitg, regidor de turisme ha manifestat que “la importància de l’atorgament d’aquests certificats és destacable donat que són els propis usuaris els que donen l’opinió sobre les seves pròpies experiències i aquest fet és altament valorat”. A més ha afegit “aquests certificats demostren la constant aposta del sector privat i públic per la millora continua del seus serveis”.

Un estudi recent fet a nivell mundial mostra com el 65% dels enquestats són més propensos a reservar hotels dels premis de Tripadvisor que estan basats en opinions positives d’altres usuaris.

Certificats Tripadvisor 2014 a Lloret de Mar

Notícies relacionades