722 empreses turístiques catalanes s’involucren en el congrés mundial de bloguers, TBEX Costa Brava Catalunya

Participen més de 700 bloguers provinents de tot el món

 

 

 

 

DSC0918 PLATJA DE LLORET Lloret de Mar (C.Brava)262 empreses d’allotjament turístic, 108 restaurants, 249 empreses d’activitats i serveis turístics, 42 empreses de transport i 61 productors agroalimentaris s’impliquen en el congrés i els programes complementaris d’activitats que tindran lloc amb motiu de l’edició europea de TBEX, que es farà a Lloret de Mar del 30 d’abril al 2 de maig, i en els programes complementaris d’activitats –excursions, blogtrips temàtics i sessions de treball en xarxa (networking)– dirigides als més de 700 bloguers participants amb l’objectiu de donar-los a conèixer la destinació- Catalunya i la Costa Brava es convertiran en l’epicentre mundial dels cronistes digitals de viatges i turisme.

L’esdeveniment ha estat propiciat arran de la candidatura presentada per l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona i Lloret Turisme als organitzadors de TBEX. Compta també amb la col·laboració dels patronats de turisme de la Costa Daurada – Terres de l’Ebre, de Lleida i Barcelona, així com de Turisme de Barcelona, dels consells comarcals i municipis gironins, i de 722 empreses privades del sector turístic català.

La importància de l’esdeveniment i de la sèrie d’activitats dirigides als bloguers participants amb l’objectiu de donar-los a conèixer la destinació ha motivat la participació del sector turístic públic i privat en la planificació i organització del segon congrés mundial de bloguers de viatges que es fa a Catalunya.

L’any 2012, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona ja va impulsar, amb la col·laboració del sector públic i privat turístic de la demarcació, la primera edició de TBEX EU Costa Brava, a la ciutat de Girona, en la qual van participar 300 bloguers, que van generar un impacte a les xarxes socials de 147 milions d’impressions, i van arribar a 28 milions de persones de 63 països.

Sobre TBEX

TBEX (Travel Blog Exchange) és la trobada més popular de bloguers, escriptors i creadors de continguts en mitjans de comunicació social de l’àmbit dels viatges i estils de vida. Té per objectiu mobilitzar i ajudar els bloguers de la promoció turística, revalorar i millorar el treball i la influència d’aquests, així com ajudar els professionals del sector i de les relacions públiques a connectar amb els creadors dels continguts adequats per beneficiar les seves marques i destinacions.

Al portal oficial de TBEX, www.tbexcon.com, s’hi troba la informació sobre la inscripció al congrés, el programa de la trobada i els programes complementaris d’activitats a les destinacions catalanes.

Notícies relacionades