Acaba el Lloret Cycling Weekend amb la celebració de la Gran Fondo Lloret Costa Brava

L’esdeveniment ha comptat amb la participació d’esportistes i ex-esportistes d’elit com Miguel Indurain, Nani Roma o Marcel Zamora

Avui ha acabat la primera edició del Lloret Cycling Weekend, que ha culminat amb la celebració de la Gran Fondo Lloret Costa Brava, on, tot i les inclemències del temps, han participat gairebé 650 ciclistes provinents de diferents punts d’Europa, principalment de Catalunya, i que ha comptat amb el suport de la marca de roba ciclista Inverse.

El Lloret Cycling Weekend ha durat tot el cap de setmana i ha comptat amb la presència d’esportistes i ex-esportistes d’elit com Miguel Indurain, Nani Roma, Marcel Zamora i Juan Carlos Reina, que han participat en una sortida ride with friends, un debat en format de taula rodona i la Gran Fondo Lloret Costa Brava.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Aquest esdeveniment ha de servir per seguir posicionant Lloret de Mar com una de les destinacions ciclistes de referència del territori. El producte ciclista és estratègic per a la nostra destinació ja que ens permet desestacionalitzar la temporada turística donat que es mou principalment de novembre a juny, en el cas de la Gran Fondo Lloret Costa Brava ens consta que més de 200 persones s’han allotjat a Lloret de Mar.”

Lloret Turisme va fer l’any passat un esforç per a estructurar i impulsar el producte cicloturista de la destinació. Actualment la població disposa de 14 allotjaments especialitzats en ciclisme i compta amb sis rutes recomanades de ciclisme de carretera i sis de muntanya, que es poden consultar a Wikiloc i Strava, i en uns mapes impresos disponibles a les oficines de turisme i en línia a www.lloretcycling.com. Per a aquest any hi ha prevista l’ampliació de les rutes proposades incloent-hi llargues distàncies, i la promoció en fires especialitzades com la Sea Otter Europe Bike Show o Unibike.

Lloret de Mar està certificat com a Destinació de Turisme Esportiu des del 2006 i anualment rep més de 4.000 ciclistes, tant amateurs com professionals, que escullen la destinació per a les seves estades esportives.

Galeria

Notícies relacionades

No s'ha trobat cap resultat