Activitats culturals, familiars i de turisme actiu per gaudir de la Setmana Santa a Lloret de Mar

Una quinzena de propostes turístiques omplen l’agenda d’activitats de la vila del 13 al 21 d’abril

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha organitzat per a aquesta Setmana Santa un complet programa d’activitats culturals, familiars i de turisme actiu que tindran lloc durant la Setmana Santa, en concret del 13 al 21 d’abril.

En total són una quinzena d’activitats turístiques amb propostes que inclouen visites guiades per la Ruta indiana de Lloret de Mar amb entrada a la Casa Museu Can Font en diferents idiomes i visites guiades al Museu del Mar; sortides de marxa nòrdica pel camí de ronda, i diverses activitats familiars com una gimcana als Jardins de Santa Clotilde i un taller de cacau per decorar mones de Pasqua.

Totes aquestes activitats s’han coordinat a través de Lloret Turisme i del Departament de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament de Lloret de Mar, i les inscripcions ja estan obertes.

La informació es pot consultar en el web www.lloretdemar.org i a les oficines de turisme de Lloret de Mar.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: ”Per a aquesta Setmana Santa hem programat diverses activitats en idiomes diferents per oferir opcions als nostres visitants, ja siguin de proximitat o estrangers. Tenim propostes de turisme familiar, cultural i actiu. Intentem així oferir activitats de valor a les persones que han escollit Lloret de Mar per passar les seves vacances de Setmana Santa, com són per exemple moltes famílies que s’instal·len aquests dies a la nostra vila perquè alguns dels seus membres participen en competicions esportives”.

Galeria

Notícies relacionades