Agències escandinaves especialitzades en esdeveniments de futbol visiten Lloret de Mar

La bona climatologia durant tot l’any i la proximitat entre les instal·lacions esportives i una oferta hotelera propera i de bona relació qualitat-preu són els atractius que més valoren

futbol3Des d’avui i fins demà, deu agències especialitzades en estades i competicions de futbol provinents dels països escandinaus (Dinamarca, Suècia i Noruega) i Bèlgica es troben a Lloret de Mar.

L’Agència Catalana de Turisme, en col·laboració amb les diferents destinacions catalanes certificades en turisme esportiu, ha organitzat aquest viatge de familiarització a Catalunya a fi que coneguin l’oferta en instal·lacions, allotjament especialitzat i altres aspectes que aquests mercats valoren molt com són la bona climatologia durant tot l’any i les nombroses activitats a l’aire lliure en un territori que combina mar i muntanya a pocs quilòmetres de distància.

Des de Lloret Turisme se’ls mostrarà la zona esportiva amb els diferents camps de futbol i s’ha organitzat un partit de futbol perquè puguin gaudir en primera persona del camp de gespa artificial renovat recentment. També s’ha convidat l’organitzador del MIC (Mediterranean International Cup), un mundialet de futbol que acull joves promeses del futbol de tot el món, per explicar la potencialitat de Lloret com a seu de grans esdeveniments esportius.

Lloret de Mar està certificat com a destinació de turisme esportiu des de l’any 2006 i acull anualment més de 200 esdeveniments esportius amb un total de prop de 30.000 participants i 40.000 acompanyants. L’any 2013, per nacionalitats, els esportistes participants en esdeveniments esportius a Lloret varen ser: 20% de suecs, 13% de països de l’est, 12% de francesos, 10% de catalans, 10% de noruecs i 7% de belgues.

Notícies relacionades