Arriba l’11a edició del Torneig Internacional d’Ultimate platja Lloret Costa Brava

El torneig LLORET COSTA BRAVA reunirà unes 300 jugadores i jugadors europeus a Lloret de Mar aquest cap de setmana, del 28 al 30 de març

UltimateEl Torneig Internacional d’Ultimate Lloret Costa Brava, un dels referents en els tornejos europeus d’ultimate platja, arriba aquest any a l’11a edició amb la participació de gairebé 300 jugadors i jugadores provinents de països com França, Alemanya, Bèlgica, Holanda, Regne Unit, Canadà, etc. a més de catalans i de la resta d’Espanya.

La competició, que començarà aquest dissabte 28 de març i durarà fins dilluns dia 30, es jugarà a la Platja de Lloret de Mar. Dissabte i diumenge es jugaran partits des de les 9 del matí fins les 6 de la tarda ininterrompudament.

Dilluns es jugaran les fases finals i la final des de les 9 del matí i fins a les 3 de la tarda, jugant-se la final a les 2 de la tarda.

L’ultimate frisbee és un esport d’equip que es juga amb un disc volador (frisbee) en un camp rectangular de 75×25 metres i es practica a gairebé 50 països de tot el món. L’esport consisteix en fer arribar el disc mitjançant passades a la zona d’anotació (endzone) de l’equip contrari, el qual ha d’aconseguir interceptar-lo sense contactar amb cap jugador rival. Les característiques principals són que és un esport mixte, autoregulat i que es regeix pel que s’anomena “Esperit del Joc” (o joc net).

L’Ultimate un esport molt espectacular on es pot gaudir dels efectes que fa el disc en les diferents passades de varis metres de distància i de les increïbles intercepcions i recepcions que es veuen obligats a realitzar els jugadors. Us adjuntem aquest enllaç amb el vídeo promocional del torneig d’aquest any per si és del vostre interès.

Aquest torneig està organitzat per l’Associació Ultimate Girona: www.discterics.com

Notícies relacionades