Arriba la tercera edició del Trofeu Ciutat de Lloret

Hi participen uns cinquanta esportistes entre 18 i 22 anys de Catalunya i l’Estat espanyol

Des d’ahir, 2 de setembre, s’està disputant, a les instal·lacions del Catalunya Tennis Resort, la tercera edició del Trofeu Ciutat de Lloret.

Fins al dia 5 de setembre, un total de cinquanta esportistes, en categoria masculina i femenina, participen en aquesta prova federada. L’edat dels participants és de 18-22 anys i són majoritàriament catalans i de la resta de l’Estat espanyol.

Fèlix Riba, organitzador de l’esdeveniment, explica que “aquest torneig porta el nom de Lloret per les aliances estratègiques que tenim amb aquesta vila. Lloret té una trajectòria com a seu d’estades esportives internacionals i al CTR tenim, durant tot l’any, esportistes que s’allotgen a hotels de Lloret i després venen a disputar els partits i entrenaments a les nostres instal·lacions”.

Les xifres globals de turisme esportiu del 2014 que es varen presentar a principis del 2015 ja varen mostrar que Lloret es consolida com un referent en turisme esportiu a la Costa Brava. Durant el 2014, varen passar per la ciutat 40.243 viatgers que tenien com a motivació de viatge l’esport; concretament, 24.550 esportistes i 15.693 acompanyants. Aquestes xifres signifiquen un increment de més de 1.000 esportistes respecte a l’any 2013

Galeria

Notícies relacionades