Arriba una nova edició de la Fira Medieval de Lloret de Mar

Enguany s’arriba a la seva quinzena edició amb uns espectacles de lluita en viu a la platja com a novetat

El proper cap de setmana, 14 i 15 de novembre, Lloret de Mar celebrarà la seva Fira Medieval amb dos dies plens d’activitats lúdiques i culturals en la que representa la quinzena edició de l’esdeveniment.

La Fira començarà el dissabte al matí amb l’obertura de la fira i el gran pregó inaugural a càrrec de diferents personatges que donaran la benvinguda als visitants a través de diferents actuacions artístiques. Durant els dos dies de Fira tindran lloc tallers, exposicions, demostracions d’oficis artesans, cercaviles, espectacles de circ, teatre i música i un mercat amb comerciants, artesans i mestres d’ofici que estarà obert cada dia de 10.30 h a 21.30 h al centre de la població, i al passeig de Jacint Verdaguer. Com a novetat, aquest any es podrà gaudir a la platja de Lloret (davant de l’Ajuntament) d’uns impressionants espectacles de lluita medieval que combinaran lluites en viu amb explicacions sobre costums medievals.

Amb motiu de la Fira, també es podrà gaudir d’una visita teatralitzada al castell de Sant Joan. Els assistents coneixeran la història del castell amb un discurs amè i divertit, apte per a tota la família. En aquest cas, el públic es trobarà una guia que, d’una manera molt ortodoxa, mirarà de realitzar una visita guiada per a un grup, però una sèrie de curiosos personatges, relacionats amb el passat del poble i del castell, no la deixaran treballar en pau. Aquesta visita es farà el dissabte i el diumenge a les 12.00 h del migdia. Per assistir-hi cal fer una reserva prèvia trucant al 972 36 44 54 ja que les places són limitades.

Una altra activitat complementària serà el sopar medieval que es celebrarà el dissabte a les 22 h al restaurant La Campana amb un divertit format en què els assistents hauran d’anar disfressats d’època medieval.

Tota la programació completa de la XV Fira Medieval de Lloret de Mar es pot consultar a www.lloretdemar.org

Galeria

Notícies relacionades