Arriba una nova nit de compres a Lloret amb el Lloret Night Shopping

Més de 30 espectacles animaran els carrers en aquesta festa comercial

LLNSL’Ajuntament de Lloret, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants, organitzen per al proper divendres 9 de maig una nova edició del Lloret Night Shopping, un esdeveniment que permet als establiments comercials obrir fins a mitjanit i en el qual les botigues oferiran nombrosos descomptes i promocions. I tot amenitzat amb un munt d’espectacles de música i dansa a l’aire lliure.

En total, hi haurà més de 30 exhibicions de tot tipus de dansa com country, flamenc o clàssica; concerts en viu i dues passarel·les de moda al carrer, a les 21 i a les 21.45 h. En el web www.lloretdemar.org es poden trobar els horaris i llocs on es duran a terme les activitats.

En total, hi participen més d’una cinquantena d’establiments comercials, que també oferiran descomptes o un detall especial als seus clients. Lloret de Mar compta actualment amb més de 1.000 comerços i destina una part important de la seva partida a accions de dinamització i promoció comercial per tal de donar a conèixer la seva oferta.

Notícies relacionades