Cala Sa Boadella de Lloret de Mar, escenari “d’Uncharted”

L’impacte a la població es calcula en 150.000€
Es tracta de la pel·lícula de més pressupost de Sony Pictures per aquest 2020

Lloret de Mar, 13 d’octubre del 2020.- Lloret de Mar, concretament Cala Sa Boadella, ha estat protagonista d’una de les escenes de la pel·lícula “Uncharted”, títol d’una de les sagues de videojocs de més èxit de la consola Playstation.

La pel·lícula, la producció cinematogràfica de més pressupost de Sony Pictures per aquest 2020, concretament, 200 milions d’euros, té com a protagonistes a Tom Holland (Spider-Man: Homecoming), Mark Whalberg, Antonio Banderas, Taty Gabrielle i Sofia Taylor Ali i està dirigida per Ruben Fleischer.

Tot i que el rodatge s’ha dut a terme avui, fa tres setmanes que l’equip, format per entre 50 i 75 persones, es trobava treballant a Lloret de Mar per adequar tot l’escenari que ha convertit Cala Sa Boadella en un paradís de luxe asiàtic sota un estricte protocol de seguretat per la COVID19. L’impacte econòmic a Lloret i territori pel que fa allotjament, dietes i professionals i material de logística, fusteria, jardineria, lampisteria, serveis sanitaris es calcula en uns 150.000€.

El passat 27 d’agost la Biblioteca Municipal de Lloret de Mar ja va acollir per trobar figurants amb trets asiàtics i nòrdics.

Lloret Turisme compta des del 2005 amb la divisió de Lloret Film Office que té per objectiu facilitar i assessorar les produccions cinematogràfiques a Lloret de Mar. El primer contacte que va tenir la Lloret Film Office amb la productora va ser a principis d’any però el rodatge es va ajornar degut a la pandèmia COVID19 fins aquest juliol. Jaume Dulsat, alcalde de Lloret explica que “Durant l’any acollim diferents produccions audiovisuals principalment espots publicitaris i de sèries. Una super producció d’aquestes característiques no la teníem des del 2005 amb el rodatge de Sahara amb Penélope Cruz i Matthew McConaughey, que també es va rodar a cala Sa Boadella. En aquest difícil context econòmic ha permès que hi hagi una activitat econòmica que ha beneficiat a diferents petites i mitjanes empreses locals”.

L’estrena de la pel·lícula està prevista pel proper desembre el que també suposarà una promoció per Lloret de Mar, en paraules de l’alcalde “inclús dins del propi sector audiovisual que podrà veure que som una destinació preparada per acollir aquest tipus de grans produccions”.

Galeria

Notícies relacionades