La celebració del 5è aniversari de l’associació Barcelona Travel Bloggers a Lloret de Mar va generar més de 63.000.000 d’impressions a les xarxes socials

L’esdeveniment, que va tenir lloc del 25 al 27 de maig, va portar a la localitat més de 130 bloguers i acompanyants d’arreu de Catalunya

La celebració del cinquè aniversari de l’associació catalana de bloguers de viatges Barcelona Travel Bloggers, que va tenir lloc a Lloret de Mar del 25 al 27 de maig, va generar un impacte de més de 63.000.000 d’impressions a les xarxes socials de l’1 de maig a l’1 de juny.

Aquesta dada suposa que més de 3.000.000 d’usuaris van ser impactats en algun moment pels missatges a xarxes socials que els participants a l’esdeveniment ─més de 130 inscrits d’arreu de Catalunya i d’alguns punts de la resta d’Espanya─ van generar durant un mes. En total, es van publicar més de 10.000 tuits i 200 imatges. La xifra inclou les impressions a les xarxes que permeten l’anàlisi pública de les dades com són Instagram i Twitter; pel que fa a Facebook, que no permet la monitorització, s’han analitzat alguns dels perfils i pàgines més actives on es van generar gairebé 100 publicacions.

Aquestes xifres suposen un augment del 30% respecte a les publicacions que es van generar l’any passat durant la celebració del quart aniversari de l’associació, que va tenir lloc a Barcelona.

Arran d’aquest esdeveniment, la destinació i més d’una vintena d’empreses de Lloret que van col·laborar-hi oferint allotjament i activitats de forma gratuïta, van incrementar la seva presència en mitjans digitals i van aconseguir la creació de continguts de qualitat generats per prescriptors de viatges de proximitat.

L’enquesta de satisfacció sobre l’acció enviada per l’organització als participants ha puntuat l’esdeveniment amb una nota d’un 9,4 de mitjana.

Pel que fa a l’anàlisi qualitativa de l’acció, Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme comenta: “La nostra valoració de l’esdeveniment és molt positiva ja que ens ha permès que un bon nombre de prescriptors de viatges puguin conèixer la destinació i l’oferta turística que tenim i millorar d’aquesta manera el nostre posicionament a internet. A més de les impressions generades durant l’esdeveniment, durant les properes setmanes es seguirà generant contingut en forma de posts que es publicaran en els blogs dels participants, un contingut que romandrà a internet disponible per al públic que faci cerques sobre la nostra destinació. El fet que la majoria de bloguers fossin de proximitat ens ajuda a consolidar la nostra estratègia de reposicionament de marca en el mercat català.”

BCN Travel Bloggers

Barcelona Travel Bloggers és una associació formada per bloguers de viatges de Catalunya. L’objectiu de l’associació és agrupar, representar i professionalitzar els bloguers de viatges.

Actualment, l’associació està formada per més de 100 socis amb més de 60 blogs de diferents temàtiques i formes de viatjar.

L’esdeveniment

La celebració del cinquè aniversari de Barcelona Travel Bloggers va tenir lloc a Lloret de Mar del divendres 25 al diumenge 27 de maig.

Aquest esdeveniment va portar a la localitat més de 130 bloguers i acompanyants que van gaudir d’un programa que incloïa diferents activitats en grup, com un taller de paella o una sortida en catamarà; activitats temàtiques com visites guiades al patrimoni cultural de Lloret i activitats aquàtiques; una gimcana pels Jardins de Santa Clotilde i una gala amb entrega de premis que va tenir lloc el dissabte a la nit.

Vídeo de l’esdeveniment

Galeria

Notícies relacionades