Comença el cicle Fenals de Música dins la programació del Lloret Outdoor Summer Festival

El programa inclou tres concerts els dijous 8, 15 i 22  d’agost a les 22 h a la platja de Fenals

Demà comença el cicle de concerts Fenals de Música que forma part del programa cultural de Lloret de Mar d’aquest estiu, el Lloret Outdoor Summer Festival.

Aquesta temporada el cicle inclou tres actuacions gratuïtes que es faran a la platja de Fenals els propers tres dijous a les 22 h. El primer concert tindrà lloc demà amb El trío imposibl3 i la seva proposta eclèctica que combina el rock amb diferents disciplines musicals. El dia 15 la platja de Fenals s’omplirà de rumba catalana amb Miliu Calabuch Quartet i tancarà el cicle el jazz de La màfia del saxo que actuarà amb una veu convidada el dia 22 d’agost.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “La varietat artística i musical de les actuacions del Lloret Outdoor Summer Festival queda reflectida en la programació del Fenals de Música d’aquesta temporada que incorpora concerts de rock, jazz i rumba catalana. Des d’ara i fins a final de temporada, encara tenim sis propostes més de música, circ i teatre de carrer que acabaran el 27 de setembre amb l’espectacle LUMEN i una petita actuació musical que hem programat durant la celebració del Dia Mundial del Turisme.”

Cal recordar que el 30 de juliol es va haver de suspendre l’espectacle YeOrbayu que formava part de la programació del Lloret Outdoor Summer Festival. L’actuació tindrà lloc, finalment, el dimarts 27 d’agost a les 21 h a la Plaça Pere Torrent.

El Lloret Outdoor Summer Festival és un programa amb divuit actuacions artístiques a l’aire lliure que tenen lloc a Lloret de Mar durant els mesos de juliol, agost i setembre i inclou iniciatives musicals, de circ, teatre i espectacles al carrer.

Tota la informació es pot consultar en el web www.lloretdemar.org i a les oficines de turisme de Lloret de Mar.

Notícies relacionades