Comença el #montphotosummer, el concurs d’Instagram de Natura de Lloret.

Lloret de Mar - El proper 15 de Juliol comença el #montphotosummer, el concurs d’Instagram organitzat per l’associació MontPhoto, que té com a fil conductor els espais Naturals de Lloret de Mar.

El concurs d’instagram #montphotosummer neix amb el propòsit d’incentivar la fotografia de natura i fomentar els valors mediambientals. Es tracta d’una activitat per apropar-nos a la natura de Lloret de Mar, i posar en valor els seus espais naturals, a través d’una activitat divertida, senzilla i distesa.

Les dates del Concurs són entre el 15 de juliol al 15 d’agost (amdbues dates incloses)

Podran participar en el concurs, totes les imatges fetes a Lloret, en les que apareguin espais Naturals com: el mar, platja, parcs i jardins, la muntanya, la flora, la fauna…

En les fotografies podran aparèixer elements urbans i humans, però sempre la Natura, haurà de tenir un paper fonamental.

Donada la diversitat, s’estableixen 3 categories pel concurs, els “reptes”, a través de 3 hashtags: #lloretesblau #lloretesverd o #lloretesdetotscolors

Per participar: Cal fer-se seguidor de la pàgina d’instagram de @montphotosummer. Cal pujar a Instagram una fotografia de Lloret de Mar (amb qualsevol tipus de càmera) on el tema principal sigui la Natura, els espais naturals de Lloret de Mar. Finalment cal etiquetar la fotografia amb els hashtags #montphotosummer i la temàtica que correspongui a la fotografia #lloretesblau (mar, cel,..), #lloretesverd (jardins, parc, bosc, arbres…) ó #lloretesdetotscolors (la resta…), en funció de la temàtica de la foto.

Es farà una tria de les fotografies etiquetades correctament, i és repostejaran al mur de #montphotosummer perquè es puguin votar, ja que guanyaran aquelles que tinguin més likes.

Les fotografies més votades al mur d’instagram del concurs #montphotosummer (1 per cada categoria), seran les guanyadores del concurs. Addicionalment, l’organització, triarà una 4a fotografia, entre totes les participants, que serà la guanyadora absoluta del #montphotosummer. En total, 4 premis.

No hi ha limitació de quantitat de fotografies per participant.

Acabat el concurs, l’organització es posarà en contacte amb els guanyadors.

Els premis del concurs són lots de productes que contenen diversos regals, com entrades als Jardins de Santa Clotilde, Museu del Mar, una caixa de productes de l’Hort, una nit d’hotel a l’hotel Evenia, productes MontPhoto, cava Laviret i altres regals. El guanyador absolut del concurs #montphotosummer, guanyarà una fantàstica càmera E-M10 MARK II, gentilesa Olympus España.

Addicionalment, s’organitzarà una exposició #montphotosummer a la Casa de la Cultura de Lloret de Mar, amb les imatges guanyadores, i una selecció de les imatges presentades al concurs.

El dia 16 setembre, a la Biblioteca de Lloret de Mar, es farà un acte de lliurament de premis, i s’inaugurarà l’exposició del #montphotosummer.

INSTAWALK

 Per celebrar l’inici del concurs #montphotosummer, MontPhoto convoca un Instawalk aquest diumenge 16 de juliol. Una jornada fotogràfica oberta a tothom, per tres indrets de Lloret de Mar plens de màgia: Sa Boadella, Jardins de Santa Clotilde i Platja de Fenals.

  • El punt de trobada i acreditacions serà a la cala Sa Boadella, el diumenge 16 de juliol de 8:00 a 9:00 del matí. A partir de les 9:00 hores tindrà lloc un taller de composició fotogràfica, a càrrec de Martín Gallego, fotògraf visionari d’Olympus. A Sa Boadella es farà el repte fotogràfic #lloretesblau.
  • En acabat, i de la mà de Lloret Turisme, visita guiada als Jardins de Santa Clotilde, on també tindrà lloc un petit esmorzar tot gaudint d’unes fantàstiques vistes a la Costa Brava, i es farà el repte #lloretesverd.
  • Finalment, es baixarà a la platja de Fenals, on l’entitat mediambiental Xatrac, farà una activitat mediambiental i es deixarà temps pel repte #lloretesdetotscolors i finalitzarà l’activitat.

Per assistir a l’INSTAWALK de #montphotosummer cal registrar-se omplint el formulari: https://goo.gl/QVGbPy – disponible a la bio de l’instagram.

Més informació a la web de MontPhoto.

Activitat desenvolupada gràcies al suport de: Lloret Turisme, la Bibliloteca de Lloret,  Xatrac, la Casa del Mar, Olympus, Hotel Evenia Olympic Park, Verdures Gruart, Cava Laviret, Polaroid, Autocars Pujol, Ràdio Marina i Ràdio Lloret.

Galeria

Notícies relacionades