Comencen les visites guiades d’estiu a Lloret de Mar

La destinació proposa més de 100 activitats culturals entre visites guiades, teatralitzades i familiars, que s’ofereixen en quatre idiomes

Lloret de Mar ha posat en marxa aquesta setmana el seu programa d’activitats culturals d’estiu que inclou més de 100 propostes entre visites guiades, teatralitzades i familiars, ofertes en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès.

En total són una desena de propostes diferenciades que inclouen tot tipus d’activitats com la Ruta Indiana de Lloret de Mar, que proposa una visita guiada per conèixer el llegat indià de la vila amb entrada a la Casa Museu de Can Font; visites teatralitzades com “Records del meu avi”, que tindrà lloc al cementiri modernista, les “Nits d’estiu”, que s’oferiran als Jardins de Santa Clotilde, i diferents vistes i tallers familiars com “Fem un joc de pesca” o “Això ve d’Amèrica: cacau”, pensades per a nens a partir de quatre anys.

Les activitats comencen aquesta setmana i s’allargaran fins a finals de setembre omplint així el calendari cultural estiuenc de la destinació.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Tal com ja vam fer la temporada passada, juntament amb el Departament de Patrimoni Cultural hem ideat un programa d’activitats d’estiu per oferir als nostres visitants propostes diferenciades que ens permetin apropar-los a la nostra oferta cultural, ja siguin famílies, parelles o grups”. Respecte al producte cultural de la destinació hi afegeix: “Tenim detectat a través de la nostra eina d’intel·ligència turística que va augmentant l’interès del nostre visitant respecte al producte cultural. És el tercer del rànquing, i també està augmentant la seva satisfacció. L’any passat vam passar d’una valoració de 61,32 del 2017 a una de 68,81 el 2018. Propostes amb valor afegit com les que oferim aquest estiu ens ajuden a augmentar aquesta valoració i a millorar la satisfacció general que té el visitant durant la seva estada.”

Tota la informació sobre el programa d’activitats culturals d’estiu de Lloret de Mar es pot consultar en el web www.lloretdemar.org

Cal recordar que el 2019 ha estat escollit per l’Agència Catalana de Turisme com l’Any del Turisme Cultural.

Galeria

Notícies relacionades