Demà comencen les activitats del Lloret Nature Summer

Per a aquest estiu s’han organitzat dues activitats noves (sortides d’immersió lleugera nocturna i nedades) que donen continuïtat al projecte Lloret Nature durant els mesos d’estiu

Lloret de Mar posa en marxa aquest estiu dues activitats noves dins el programa Lloret Nature Summer que donen continuïtat al projecte Lloret Nature iniciat el 2017 passat per Lloret Turisme amb l’objectiu de donar a conèixer el patrimoni natural de Lloret de Mar.

Després de les activitats de snorkeling, les sortides de marxa nòrdica i les gimcanes familiars als Jardins de Santa Clotilde i als boscos de Lloret que van tenir lloc la primavera passada, demà dimecres comencen dues activitats aquàtiques d’estiu noves: les sortides guiades d’immersió lleugera nocturna i les nedades amb monitor.

A través de les sortides guiades de snorkeling nocturn s’ofereix la possibilitat de descobrir la fauna i la flora de la Costa Brava que es mou durant la nit. Són dues sortides que tindran lloc els dies 18 de juliol i 14 d’agost amb un cost de 15€ per persona.

L’altra activitat proposada són unes nedades amb monitor per nedar en aigües obertes, descobrir la riquesa del litoral i conèixer la lectura de les condicions del mar per nedar amb seguretat. Aquestes sortides tindran lloc el 4 de juliol i l’1 d’agost, i tenen un cost de 10€ per persona.

Totes les activitats es faran a la Casa del Mar de la platja de Fenals i estan disponibles en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès). Les inscripcions ja es poden fer a les oficines de turisme de Lloret de Mar.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Aquest estiu fem dues propostes noves als nostres visitants per tal que gaudeixin del mar i de la riquesa del nostre litoral ja sigui nedant o practicant immersió lleugera. Enguany proposem en total quatre sortides que, si tenen èxit, valorarem ampliar en futures edicions del Lloret Nature Summer.”

Galeria

Notícies relacionades