Destacats mitjans i operadors turístics del Regne Unit vénen a conèixer l’oferta turística de Lloret vinculada al Circuit de Catalunya i el Lloret Formula Weekend

En el marc del Gran Premi de Fórmula 1 del Circuit de Catalunya-Barcelona, Lloret de Mar organitza el Lloret Formula Weekend

LLWN-31Les darreres estadístiques de nacionalitat dels visitants al Gran Premi de Fórmula 1, que es disputa al Circuit de Barcelona-Catalunya, mostren un increment de l’espectador internacional, especialment l’anglès.

És per aquest motiu que el Circuit de Catalunya, amb la col·laboració de Lloret Turisme i el Patronat de Turisme Costa Brava, ha organitzat des de avui, dia 20, fins al 22 de febrer un viatge amb un grup de periodistes i agents de viatge britànics. Es trobaran a la demarcació de Girona duent a terme un viatge de premsa i familiarització amb l’objectiu de contribuir a impulsar el Circuit de Catalunya i les destinacions Barcelona i Costa Brava.

Durant l’estada de tres dies, els periodistes dels mitjans The Independent, Bristol News and Media i London Evening Standard i els operadors turístics Gullivers Travel, Leger Holidays, Red Seven Holidays i Bam Motor Sports Group visitaran Lloret de Mar i Girona. A Lloret de Mar se’ls presentarà el projecte Lloret Formula Weekend, un cap de setmana tematitzat al voltant del motor i la Fórmula 1, amb un ampli ventall d’activitats d’oci i motor.

Jordi Orobitg, regidor de Turisme, explica que “Lloret de Mar ha estat tradicionalment la seu d’un gran nombre d’aficionats a la F1, des que el Circuit de Barcelona-Catalunya acull el Gran Premi d’Espanya de F1. L’any passat es calcula que hi va haver unes 5.000 persones a la vila que havien reservat a la localitat per assistir al Circuit de Barcelona-Catalunya“. I hi afegeix: “Esdeveniments com el Lloret Formula Weekend formen part de l’estratègia d’aprofitar les aliances amb el territori i crear productes per atreure visitants fora de la temporada de màxima afluència turística”.

 

Notícies relacionades