Diferents establiments hotelers de Lloret aposten pel concepte de platja urbà

Es tracta de l’hotel Aqua Bertran i l’hotel Frigola

El sector privat de Lloret continua invertint constantment per adaptar-se a les noves demandes turístiques i necessitats dels seus clients. Els darrers a fer importants reformes integrals, o que properament en duran a terme, són l’hotel Aqua Bertran, que forma part de la cadena Aqua Hotel Group, i l’hotel Frigola.

En el cas de l’hotel Aqua Bertran, amb més de 50 anys de trajectòria, ha obert aquesta temporada com a hotel de quatre estrelles, amb unes reformes que l’han convertit en un hotel de platja urbana en el qual destaquen l’ambient mediterrani i un disseny minimalista i modern tant dels espais comuns com de les prop de 165 habitacions que té l’establiment.

L’Hotel Frigola, inaugurat l’any 1957, es passarà a anomenar Delamar, i iniciarà les seves reformes aquesta tardor i s’inaugurarà el proper 2016, també com a quatre estrelles, seguint la mateixa línia de concepte d’hotel de platja urbana en què predominen les influències mediterrànies i l’estil bohemi i vintage. L’establiment tindrà un total de 217 habitacions i inclourà un restaurant anomenat Els Americanos, que es basarà en la cuina i els productes mediterranis.

Els últims anys Lloret de Mar ha realitzat una important aposta per la creació de diferents productes com el turisme esportiu, el turisme de negocis i l’organització d’esdeveniments durant tot l’any, fent visitables espais i equipaments culturals a fi de promoure la desestacionalització de la temporada i potenciar aquest concepte de destinació de costa amb activitat durant tot l’any.

Galeria

Notícies relacionades