Diversos esportistes d’elit com Miguel Indurain i Nani Roma confirmen la seva presència al Lloret Cycling Weekend

L’esdeveniment ciclista, que tindrà lloc a Lloret de Mar del 27 al 29 d’abril, presenta un programa que inclou ponències especialitzades, sortides en bicicleta amb professionals i la celebració de la Gran Fondo Lloret Costa Brava entre d’altres

El Lloret Cycling Weekend, esdeveniment ciclista que tindrà lloc a Lloret de Mar del 27 al 29 d’abril, ha fet públic el seu programa definitiu amb la presència confirmada de dos esportistes d’elit com són Miguel Indurain i Nani Roma.

Indurain i Roma, juntament amb altres esportistes i exesportistes d’elit com Marcel Zamora, triatleta; Clàudia Galícia, esquiadora i ciclista de muntanya; Alex Haro, copilot de ral·li de fons; Kiko Garcia, exciclista professional; Rosa Romero, pilot de ral·li de fons, i Juan Carlos Reina, exciclista professional, compartiran experiències, sortides i trobades amb els participants en aquest esdeveniment durant tot el cap de setmana.

El Lloret Cycling Weekend començarà el divendres 27 d’abril a la nit amb un sopar de benvinguda que inclourà una taula rodona on aquests esportistes compartiran vivències i coneixements amb la resta d’assistents.

Dissabte al matí, diverses sortides ride with friends permetran reconèixer el terreny per a la cursa de gran fons del diumenge amb l’acompanyament dels esportistes professionals i, a la tarda, tindrà lloc un clínic amb tres ponències especialitzades: una sobre fisiologia impartida pel Dr. Piero Galilea, metge del Departament de Fisiologia i Valoració Funcional del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat; una segona sobre nutrició amb la Dra. Saioa Segura, dietista i nutricionista al Departament de Nutrició i Fisiologia del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat; i una última sobre preparació física específica per a ciclisme amb la preparadora física i instagramer Isabel del Barrio (@onmytrainingshoes). Al vespre, un sopar pasta party per acabar d’intercanviar impressions tancarà aquesta jornada ciclista per a la qual només s’han obert 150 places.

Diumenge al matí tindrà lloc la Gran Fondo Lloret Costa Brava, una marxa cicloturista amb dos recorreguts circulars i dues distàncies que s’adapten a tot tipus de ciclista: una cursa de mig fons de 91 km, que sortirà i tornarà a Lloret passant per Llagostera, Sant Feliu de Guíxols i Tossa, i la de gran fons de 162 km amb un recorregut fins a Caldes de Malavella, Girona, la Bisbal d’Empordà, Calonge, Sant Feliu de Guíxols i Tossa, i tornada a Lloret.

El programa complet del Lloret Cycling Weekend pot consultar-se en el web www.lloretcycling.com on els interessats a assistir a l’esdeveniment poden adquirir uns paquets especials que inclouen nits d’allotjament en hotels de 3 o 4 estrelles i la participació en el clínic i en la Gran Fondo Lloret Costa Brava.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Amb aquest esdeveniment volem posicionar Lloret de Mar com una de les destinacions cicloturistes de referència al territori. El reclam que suposen esportistes com Miguel Indurain i Nani Roma, i la possibilitat per al petit grup d’assistents de conviure durant dos dies amb ells creiem que és un valor afegit que complementa l’alt nivell que tenen les ponències i el recorregut exigent de la Gran Fondo, que transcorrerà per uns paisatges extraordinaris”.

Lloret de Mar disposa actualment de 14 allotjaments especialitzats en ciclisme i compta amb sis rutes recomanades de ciclisme de carretera i sis de muntanya, que es poden consultar a Wikiloc i Strava i en uns mapes impresos disponibles a les oficines de turisme i en línia a www.lloretcycling.com

 

Galeria

Notícies relacionades