El Lloret Convention Bureau celebra 5 anys de funcionament

Empresaris i ajuntament destaquen la força del treball conjunt per posicionar Lloret com a destinació de reunions i esdeveniments

5 anys Lloret CBEl Restaurant el Trull de Lloret de Mar va acollir la V assemblea de membres del Lloret Convention Bureau, en el marc de la qual es van presentar la memòria de l’any 2013 i el pla d’accions per aquest any.

En paraules de Jordi Orobitg, regidor de turisme, promoció econòmica i comerç “El balanç del 2013 és molt positiu. Destaquen la consolidació del mercat nacional i el mercat francès i l’inici d’accions de promoció i comercialització al mercat rus”.

Durant la presentació de la memòria també s’ha destacat l’estrena de la nova pàgina web, i el conseqüent desenvolupament de l’estratègia 2.0, així com la consolidació del programa “Festivals & Events”.

A falta de tancar les xifres definitives es preveu mantenir els 17.000 delegats i el més d’un centenar d’esdeveniments corporatius del 2012. I pel que fa al turisme d’esdeveniments, Lloret va acollir més 90 festivals musicals, culturals i lúdics.

En relació als objectius marcats al pla d’accions 2014, el Lloret Convention Bureau segueix apostant pel mercat nacional, francòfon i rus, obrint-se a la vegada a nous mercats com són Alemanya i els Països Nòrdics. En aquest sentit Lloret vol continuar creixent en el segment de les convencions, incentius i tot tipus d’esdeveniments, en el que té un gran atractiu per la seva variada i gran oferta.

En relació a les accions de promoció i marketing, és important ressaltar la realització de workshops, famtrips, visites comercials directes, i presentacions i assistència a fires i a esdeveniments, com per exemple el Moscow International MICE Forum, celebrat el passat 17 de març a Rússia.

El Lloret Convention Bureau és un organisme de gestió público-privada que promociona el turisme de reunions i esdeveniments a Lloret de Mar. Actualment compta amb més de 40 membres i gestiona un pressupost de 120.000 €, dels quals 60.000 € són d’aportació privada i 60.000 € municipals.

Notícies relacionades