El Lloret Convention Bureau es presenta al sector d’esdeveniments de Barcelona

En total han assistit uns 25 organitzadors

 

 

 

 

El Lloret Convention Bureau conjuntament amb Eventoplus, una de les principals agències de comunicació d’esdeveniments de Barcelona, ha realitzat una presentació a Barcelona a un total de 25 organitzadors d’esdeveniments de la ciutat comtal.

La presentació s’ha dut a terme en un espai singular com és l’hotel Ohla de Barcelona i en paraules de Jordi Orobitg, regidor de turisme  “hem volgut fugir del format de presentació tradicional i s’ha buscat una experiència entretinguda i atractiva que acostés els organitzadors a la part més vivencial de la destinació”. En aquest sentit s’ha ofert un taller de daiquiri, còctel vinculat al passat indià de la vila, a càrrec del cocteler lloretenc Manel Casademont que ha servit com a introducció per a presentar l’oferta de Lloret de Mar en l’àmbit del turisme de congressos i esdeveniments.

En paraules de Jordi Orobitg  “es tracta d’una presentació en petit format que vol trencar amb la idea del Lloret vacacional per mostrar la seva part més singular i especialitzada”.

Paral·lelament aquesta setmana Lloret de Mar torna a acollir una important convenció; en aquest cas es tracta d’una de les principals empreses energètiques de l’Estat Espanyol que portarà a la ciutat un total de 320 participants que combinaran, del 8 al 10 d’octubre, sessions formatives amb activitats de treball en equip. La seu de la convenció serà el Teatre Municipal de Lloret.

Notícies relacionades