El Lloret Convention Bureau es promociona a Hèlsinki i A Corunya

El mercat espanyol segueix essent estratègic per a l’entitat i els països tradicionals europeus són prioritaris en el seu pla d’accions promocionals

El Lloret Convention Bureau la setmana passada es va desplaçar fins a la capital finlandesa d’Hèlsinki on va participar en l’edició d’estiu de The Meetings Space, un fòrum internacional especialitzat en el turisme MICE.

Del 13 al 15 de juny, l’entitat va establir contacte amb més de 70 professionals del turisme de reunions, provinents principalment del Regne Unit i d’Alemanya amb l’objectiu de presentar-los l’oferta especialitzada de Lloret de Mar en aquest segment turístic i generar noves sinergies.

En aquesta ocasió, el Lloret Convention Bureau va participar en el fòrum acompanyat del Palau de Congressos Olympic de Lloret de Mar i d’altres organitzacions del territori com el Costa Brava Girona Convention Bureau.

Seguint amb el pla d’accions promocional, la setmana vinent l’entitat participarà en l’Iberian MICE Forum, que tindrà lloc a A Corunya amb la presència de les principals agències organitzadores d’esdeveniments de Barcelona i Madrid.

Aquesta acció s’emmarca dins l’acord que el Lloret Convention Bureau té amb l’organització Iberian MICE Forums, que portarà aquest organitzador a celebrar un dels seus fòrums especialitzats en turisme de negocis a la Costa Brava al novembre i que permetrà que els participants visitin Lloret de Mar per conèixer personalment diferents localitzacions i proveïdors de la ciutat especialitzats en aquest segment.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau: “Aquest juny estem participant en diferents accions promocionals que ens estan acostant als nostres mercats estratègics i prioritaris com són l’espanyol, el britànic i l’alemany. Les dues accions que tenim ara al calendari juntament amb un roadshow que farem a França durant la primera setmana de juliol ens permeten presentar la nostra oferta especialitzada als professionals d’aquests països i generar nous contactes que a partir d’aquestes trobades anem treballant, consolidant i mantenint informats.”

Galeria

Notícies relacionades

Lloret de Mar treballa en el seu Pla de sostenibilitat turística incorporant els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030