El Lloret Convention Bureau es promociona en els mercats europeus tradicionals

Aquesta setmana participa en el Meeting & Incentives Fòrum Sitges, el fòrum de congressos, convencions i incentius amb 700 professionals del sector provinents d’arreu del món.

 

Des d’avui i fins al 25 d’octubre, el Lloret Convention Bureau es troba a Sitges participant en el Fòrum Sitges M&I 2014.

Es tracta del fòrum de congressos, convencions i incentius més important del món i reuneix prop de 700 professionals provinents d’agències organitzadores d’esdeveniments.

En total hi participaran 400 organitzadors de reunions provinents del Regne Unit, Alemanya, França, Benelux, països nòrdics, altres països europeus, Rússia i la confederació d’estats independents, els Estats Units, Argentina, Brasil i Mèxic, i 300 proveïdors provinents de diferents parts del món.L’esdeveniment consta de quatre dies de treball en els quals cada proveïdor realitza 50 entrevistes amb clients potencials, sessions de networking per crear xarxa de contactes i un programa social per fomentar la interacció amb els participants en un àmbit més informal.

Jordi Orobitg, regidor de Turisme, explica: “Es tracta d’una acció molt interessant per al Convention Bureau per l’alt nombre de participants europeus i per tant destinacions tradicionals amb les quals Lloret de Mar ja treballa des de fa diversos anys”.

El regidor afegeix: “Els mercats europeus, especialment França, Regne Unit i Rússia són estratègics per al Lloret Convention Bureau; justament aquesta setmana hem rebut a Lloret de Mar un grup format pels responsables de nou agències especialitzades provinents de París, Lió i Brussel·les que han passat tot el cap de setmana a Lloret de Mar per conèixer l’oferta tant a nivell congressual com d’activitats complementàries; entre elles la restauració en espais singulars, una classe d’exhibició al Gran Casino Costa Brava o un taller d’introducció a la marxa nòrdica i ja han sorgit oportunitats de negoci d’aquesta acció”.

Notícies relacionades