EL LLORET CONVENTION BUREAU FA 50 VISITES COMERCIALS A MADRID DURANT ELS MESOS DE TARDOR

S’han dut a terme dues tandes de visites de cinc dies de durada cada una: una a finals d’octubre i una altra aquesta setmana

El Lloret Convention Bureau es troba aquesta setmana a Madrid promocionant la destinació a diferents professionals del segment MICE de la capital espanyola.

De dilluns a divendres s’entrevistarà amb 25 professionals en una  tanda de visites comercials que complementa una primera acció promocional que es va dur a terme durant l’última setmana d’octubre amb el mateix format. En total, el Lloret Convention Bureau haurà pogut entrevistar-se amb 50 empreses dels sectors associatiu, corporatiu i de la intermediació.

Entre les visites, concertades a través de l’empresa que representa a l’entitat a Madrid, destaquen les dutes a terme amb les agències intermediàries Halcón Eventos i Viajes El Corte Inglés; les associacions Asociación Española de Medicina General i Asociación Nacional de Abogados Laboralistas i les empreses Repsol, DHL i Pelayo.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau: “Amb aquestes visites hem pogut refrescar alguns contactes que ja havíem fet anteriorment i presentar-los algunes novetats i els nous membres que han entrat a formar part del Lloret Convention Bureau els últims mesos, així com entrevistar-nos amb algunes empreses i associacions que encara no coneixien l’àmplia oferta que té Lloret per al segment MICE”.

El mercat nacional és un dels mercats prioritaris dins l’estratègia de promoció del Lloret Convention Bureau juntament amb el mercat català i el francès.

Les accions de promoció de Lloret Turisme seguiran també aquesta tarda amb la participació en un workshop organitzat per l’Agència Catalana de Turisme que tindrà lloc a La Roca Village Lounge amb 16 operadors turístics dels països de l’Est.

Galeria

Notícies relacionades