El Lloret Convention Bureau intensifica aquest novembre les accions de promoció internacionals

En les últimes setmanes ha participat en l’acció Meet the Bidder a Varsòvia per explorar les possibilitats del mercat polonès i a la fira de referència en el sector, la IBTM World, a Barcelona

El Lloret Convention Bureau ha dut a terme durant el mes de novembre diferents accions promocionals per donar a conèixer l’oferta especialitzada en turisme de reunions de Lloret de Mar als professionals del sector de l’àmbit internacional.

El 21 de novembre passat va participar per primera vegada en l’esdeveniment Meet the Bidder que va tenir lloc a la capital polonesa. L’assistència a aquesta jornada de treball va permetre al Lloret Convention Bureau establir un primer contacte amb una setantena de professionals del turisme de negocis d’aquest país que es van mostrar molt interessats a conèixer l’oferta especialitzada de la destinació.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau ”Es tracta d’un mercat encara poc madur en turisme de reunions però que comença a buscar noves destinacions fora del seu país, per la qual cosa és important participar en accions que ens permetin explorar-lo i fer un primer contacte. Els professionals polonesos han mostrat molt interès en la nostra oferta, especialment pel que fa referència a activitats d’incentiu per a grups molt específics de mida reduïda”.

Per altra banda, la setmana passada va participar a la fira IBTM World, la fira internacional de referència del sector MICE que té lloc a Barcelona cada tardor amb l’assistència de més de 15.000 professionals de tot el món. Durant els tres dies de fira el Lloret Convention Bureau s’ha entrevistat amb una trentena de professionals procedents principalment de països europeus com França i el Regne Unit o els països nòrdics. També han participat a l’IBTM World diferents membres del Lloret Convention Bureau com: Evenia Hotels, Amfivia, AvantGrup i Sagalés que disposaven d’un espai propi, l’Hotel Santa Marta, el Gran Hotel Monterrey, l’Hotel Rigat Park i Guitart Hotels, que es van desplaçar a la fira, i representants d’empreses amb establiments a Lloret com Aqua Hotels i H·Top Hotels.

Belisario valora positivament l’assistència a aquesta fira: “Un any més des de Lloret de Mar hem tingut una gran presència a la IBTM gràcies als nostres membres que també hi han participat, en un exemple d’entesa publicoprivada, cosa que ens ha ajudat a oferir una visió global i sòlida de la nostra destinació i de l’oferta especialitzada que tenim”.

Galeria

Notícies relacionades