El Lloret Convention Bureau organitza un fam trip per a professionals de Barcelona

Tindran l’oportunitat de visitar diferents espais públics i privats i conèixer l’oferta especialitzada en el segment MICE

El Lloret Convention Bureau, entitat público-privada de promoció de Lloret de Mar com a destinació de turisme de reunions i esdeveniments, ha organitzat per a aquests dies un fam trip per a una dotzena de professionals de Barcelona per tal que coneguin de primera mà l’oferta de la destinació per a aquest producte especialitzat.

Es tracta de representants de destacades empreses i agències especialitzades que des d’ahir es troben a Lloret visitant diferents espais com ara els Jardins de Santa Clotilde o el Teatre de Lloret. A més de les visites programades a diferents espais públics i privats se’ls ha preparat una sèrie d’activitats a través de les quals poden conèixer la història i les tradicions de la nostra zona.

Aquesta acció s’emmarca dins l’estratègia global del Lloret Convention Bureau on el mercat català s’ha establert com un dels mercats prioritaris per a aquest 2015. El públic de proximitat representa el primer mercat emissor dels delegats que arriben a Lloret, on la proximitat amb Girona i Barcelona, les instal·lacions de què disposa, la destinació i l’àmplia oferta complementària es valoren molt positivament.

En paraules d’Elizabeth Keegan, directora del Lloret Convention Bureau: “Aquesta acció permet presentar la destinació a aquests clients potencials, els quals, en molts casos i tot i la seva proximitat, desconeixen la destinació pel que fa al segment MICE i és un bona oportunitat per portar-los i que coneguin de primera mà les nostres instal·lacions i l’àmplia experiència que té Lloret amb aquest producte”.

Galeria

Notícies relacionades