El Lloret Convention Bureau participa a un workshop per mercat francès a Sevilla

Avui participa en un altre workshop adreçat al Regne Unit organitzat pel Catalunya Convention Bureau a Castelldefels

workshopCBLLEl Lloret Convention Bureau s’ha desplaçat fins a Sevilla per a participar al workshop del Spain Convention Bureau (SCB).

La jornada era una workshop adreçat al mercat francès al que s’hi havia convidat vint i dos professionals organitzadors d’esdeveniments i reunions provinents de París, Bordeaux, Toulouse i Lyon. A més del workshop també s’han realitzat diferents activitats de networking i team building per tal de reforçar la relació entre les diferents destinacions espanyoles que hi participaven i els agents francesos.

Per altra banda, avui el Lloret Convention Bureau  tindrà també l’oportunitat de participar en un workshop de mercat britànic organitzat a Castelldefels pel Catalunya Convention Bureau. Lloret de Mar es presentarà a una quinzena de professionals de Regne Unit, una de les quals ha volgut fer una visita de prospecció individualitzada a la ciutat per tal de portar-hi un important esdeveniment el març del 2015

A més aquest cap de setmana Lloret de Mar, a través d’una altre acció promocional del Catalunya Convention Bureau, acull un famtrip associatiu que portarà a la ciutat destacades associacions de l’Estat Espanyol que normalment realitzen els seus congressos a Madrid i Barcelona però que darrerament estan apostant per trobar noves seus. En total 10 associacions entre les quals hi ha la Societat Espanyola de Geriatria i Gerontologia, l’Associació Down Espanya, APCAS (Associació de Perits d’assegurances i comissaris d’averies) o Fluidex, Associació d’equips de Manipulació líquids.

Durant la visita podran conèixer la oferta congressual de Lloret de Mar així com les diferents propostes d’incentiu que ofereixen un tret diferenciador. Entre aquestes propostes es troba des de una màster class al Gran Casino Costa Brava fins a un taller de daiquiri als Jardins de Santa Clotilde  o un recorregut en vaixell per la Costa Brava amb dinar a peu de platja.

Notícies relacionades