El Lloret Convention Bureau participa en l’European Meetings & Events Conference

Es tracta de la principal trobada europea de professionals de la indústria del turisme de reunions

NDP_LLCB_CracòviaOrganitzadors professionals de congressos, agències de convencions, congressos i incentius (CCI), destinacions, cadenes hoteleres especialitzades i palaus de congressos de tot Europa es troben aquests dies a Cracòvia (Polònia) per a participar en l’European Meetings & Events Conference (EMEC).

Aquesta trobada europea de tres dies, de l’1 al 3 de febrer, està organitzada per el MPI (Meeting Professionals International), la major associació de professionals d’esdeveniments i reunions, que compta amb més de 24.000 membres arreu del món.

El Lloret Convention Bureau i la cadena Evenia Hotels, que ha assistit a les quatre darreres edicions, destaquen “les interessants oportunitats de networking, formació i negoci que sorgeixen de trobades com aquesta”.

Divendres passat, el Lloret Convention Bureau també va ser present en el VII Congrés Nacional de Business Travel, organitzat per l’IBTA (Associació Ibèrica de Gestors de Viatges de Negocis), associació espanyola que aglutina Travel Managers, gestors de viatges i desplaçaments de les grans empreses i companyies, que representen un dels públics potencials per als Convention Bureaux.

Notícies relacionades