EL LLORET CONVENTION BUREAU PARTICIPA EN UN WORKSHOP ASSOCIATIU AL VENDRELL

S’entrevistarà amb sis associacions de Bèlgica membres de la FAIB

El Lloret Convention Bureau participa avui en un workshop a l’hotel Le Meridien Ra Beach Hotel & SPA al Vendrell amb un grup de compradors del sector associatiu belga, en concret amb membres de la Federation of European and International Associations Established in Belgium (FAIB). En total es podrà entrevistar amb sis associacions dels sectors industrial, del metall, de la medicina, de la sostenibilitat, de l’aeronàutica i de l’emprenedoria; a les quals el Lloret Convention Bureau podrà mostrar l’oferta específica de Lloret per a l’organització de congressos.

Aquest workshop està organitzat pel Catalunya Convention Bureau i hi participen també els conventions de Catalunya, Girona, Girona-Costa Brava, Barcelona, Tarragona i Costa Daurada.

La sessió comptarà amb una dinàmica de treball en xarxa (networking) en què cada convention tindrà quinze minuts per reunir-se amb cada un dels representants de les associacions internacionals belgues per presentar-los la destinació i acabarà amb un dinar per a tots els participants.

Lloret de Mar, amb una oferta especialitzada molt completa, disposa d’una trajectòria consolidada d’esdeveniments del sector associatiu. Entre altres, des de 2013 acull bianualment les Jornades Científiques de Tècnics Superiors Sanitaris, organitzades per l’Associació Professional de Tècnics Superiors Sanitaris de Catalunya (FETESS). L’última edició, celebrada el 2015 a l’auditori Palau de Congressos Olympic, va comptar amb 200 participants. Per al 2017 s’ha confirmat la celebració novament de les jornades els dies 27 i 28 de maig.

De cara al 2017, també està confirmada la celebració, del 12 al 17 de maig, dels cursos CLINIC de formació continuada en obstetrícia i ginecologia organitzats per Fetal Medicine Barcelona, una fundació sense ànim de lucre centrada en la promoció del coneixement en medicina fetal.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau: “Des del Lloret Convention Bureau hem vist interessant participar en aquesta acció per potenciar la nostra oferta i els nostres membres dins el segment associatiu internacional. Els professionals d’aquest sector estan molt interessats a conèixer  l’oferta congressual de les destinacions, a més de les instal·lacions i infraestructures, pel que resulta molt important poder-los presentar personalment tot el que Lloret els pot oferir”.

Galeria

Notícies relacionades