El Lloret Convention Bureau participa en una jornada a París organitzada per European Cities Marketing

S'ha reunit amb vint compradors d’importants empreses i associacions franceses

El Lloret Convention Bureau es troba aquests dies a París per participar en l’ECM Meet Europe Workshop, organitzat per l’European Cities Marketing i reservat a les destinacions membres que treballen el turisme de reunions. Durant la jornada, que es va celebrar ahir a la tarda a l’hotel Park Hyatt Paris-Vendôme, va tenir l’oportunitat d’entrevistar-se amb una vintena de responsables de compres de diferents empreses i associacions que tenen la seu a la capital francesa per presentar-los l’oferta especialitzada de Lloret en el segment MICE i va poder intercanviar-hi impressions en el cocktail posterior.

Seguint amb l’acció parisenca, avui al matí pren part en una reunió amb la resta de les destinacions membres d’European Cities Marketing, entre les quals hi ha representants d’altres ciutats catalanes com Girona i Barcelona, per tal de compartir impressions i coneixement. Per a finalitzar la reunió, el director de màrqueting del Paris Convention and Visitors Bureau farà una presentació de l’experiència de la seva ciutat com a important seu internacional de congressos.

En paraules d’Elizabeth Keegan, directora del Lloret Convention Bureau: “El públic francès és un dels mercats prioritaris per al Lloret CB ja que és un públic pròxim geogràficament, amb una bona connexió amb tren d’alta velocitat i que valora molt la nostra experiència en aquest producte específic. Aquesta acció ens permet entrar en contacte amb compradors que acostumen a organitzar congressos, convencions i altres esdeveniments i és important que coneguin la nostra destinació i ens tinguin en compte en les seves accions.”

Durant aquesta acció a França, el Lloret Convention Bureau utilitza el nou material promocional en francès de què disposa aquesta temporada per a promocionar el turisme de reunions a Lloret de Mar. Es tracta d’un dossier de congressos que incorpora tots els espais disponibles a Lloret en unes pràctiques fitxes amb descripcions, mides i fotografies, que incorpora també activitats complementàries que es poden dur a terme a la nostra vila com un taller de daiquiri o la marxa nòrdica i en què s’hi relacionen alguns dels congressos més destacats celebrats a Lloret els darrers anys. Actualment està disponible en català, anglès i francès i pròximament estarà disponible en castellà.

El 2016, el mercat francès continuarà sent prioritari en el pla d’accions del Lloret Convention Bureau. Hi ha previstes una presentació de la destinació a Tolosa (juntament amb les ciutats d’Olot i Girona) i diverses tandes de visites comercials directes.

Galeria

Notícies relacionades