El Lloret Convention Bureau participa per primera vegada en la MIS a Madrid

Sota el paraigua del projecte Olot-Girona-Lloret, s’ha entrevistat amb més d’una trentena de professionals

El Lloret Convention Bureau juntament amb els Conventions locals d’Olot i Girona va participar ahir en la quarta edició de la Meeting & Incentives Summit (MIS) a Madrid. Era la primera vegada que el Lloret Convention Bureau participava en aquesta jornada d’un dia de durada que va reunir a la capital espanyola més de 200 organitzadors d’esdeveniments i 100 expositors nacionals i internacionals i que també va comptar amb la presència d’Evenia Hotels i el Costa Brava Convention Bureau.

Entre els actes programats, els tres Conventions van tenir l’oportunitat d’entrevistar-se amb més d’una trentena de professionals del sector del turisme de negocis, principalment agències d’esdeveniments, i presentar el projecte Olot-Girona-Lloret als assistents dins del show & tell, una presentació en dos minuts amb un format innovador: calia presentar la destinació a través d’un objecte que transmeti els valors afegits i els seus trets diferencials. En aquesta ocasió, Olot-Girona-Lloret van escollir com a objecte estructurador del relat del territori la pedra, un material comú a les tres localitats: la pedra negra volcànica d’Olot, la pedra nummulítica de Girona i la pedra convertida en sorra de les platges de Lloret.

Coincidint amb la celebració de la MIS, dilluns a la nit es va celebrar una trobada dels Conventions a què va assistir el Lloret Convention Bureau acompanyat de Reunions entre volcans i Girona City Convention Bureau, i va compartir vetllada i experiències amb altres Conventions de l’Estat espanyol.

El projecte Olot-Girona-Lloret es va presentar el 4 de febrer passat com una iniciativa innovadora en la promoció conjunta en el sector MICE de tres destinacions complementàries i properes com són Olot, Girona i Lloret de Mar. Dins el pla d’accions programat per a aquest 2016 s’hi inclou, entre altres, una presentació conjunta al públic francès a Tolosa i dos viatges de familiarització (famtrips) amb professionals de Barcelona, que tindran lloc properament durant el mes d’abril.

Galeria

Notícies relacionades