EL LLORET CONVENTION BUREAU, PRESENT A LA FIRA IBTM WORLD A BARCELONA

Es tracta d’una de les fires internacionals més importants de la indústria MICE

Barcelona acull aquesta setmana una de les principals fires professionals de la indústria MICE en l’àmbit internacional. Es tracta de la IBTM World, una fira de referència per a aquest segment turístic que té lloc des d’avui i fins dijous al recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona.

El Lloret Convention Bureau participa un any més en aquest esdeveniment dins l’espai de Catalunya juntament amb una trentena d’empreses més del territori que hi tenen presència com la lloretenca Evenia Hotels i altres institucions com el Catalunya Convention Bureau o el Costa Brava Girona Convention Bureau.

Durant els tres dies de fira, el Lloret Convention Bureau s’entrevistarà amb una trentena d’operadors internacionals dels mercats prioritaris del Regne Unit i França i una agenda específica amb operadors de països nòrdics. Així mateix, s’aprofitarà aquest espai per dur a terme una presentació del projecte Olot-Girona-Lloret a la qual s’han convidat tots els participants dels viatges de familiarització que van tenir lloc a la primavera per donar a conèixer el projecte entre els professionals de Barcelona.

La IBTM World, que rep anualment més de 15.500 professionals de la indústria provinents de 150 països i més de 3.000 marques que presenten els seus productes, compta també amb un ampli programa social i formatiu.

Lligat amb aquesta fira promocional, Lloret rebrà la visita de dos viatges de familiarització amb operadors internacionals que vindran a descobrir la destinació. El primer viatge va tenir lloc ja el cap de setmana passat amb la participació d’un grup de 12 operadors alemanys membres de les principals agències del sector MICE del país. Aquest viatge, organitzat per l’empresa amb seu a Barcelona Events by TLC, donava cobertura a tot el territori català i comptava en el seu programa amb una visita a Lloret per participar en una presentació de la destinació, un taller de daiquiri i un sopar gastronòmic al restaurant Sant Pere del Bosc. Un cop acabada la fira, Lloret rebrà dijous i divendres un viatge de familiarització postIBTM amb sis participants provinents del Regne Unit, països nòrdics i França. Aquests professionals visitaran alguns dels establiments privats de Lloret, els Jardins de Santa Clotilde i participaran en una sessió de networking amb els membres del Lloret Convention Bureau abans de seguir el seu viatge per la Costa Brava.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau: “La IBTM és una de les fires ineludibles dins el calendari promocional del Lloret Convention Bureau. És una fira que ens dona molt bons resultats ja que ens ofereix la possibilitat de trobar-nos amb professionals de tot el món i a més incorpora una sèrie d’accions complementàries que ens donen la possibilitat de portar a Lloret els professionals per tal que coneguin de primera mà la nostra oferta especialitzada”.

Galeria

Notícies relacionades