El Lloret Convention Bureau present a la fira EIBTM

És tracta d’una de les principals fires internacionals de turisme de reunions

EIBTMEl Lloret Convention Bureau es troba aquests dies a la fira EIBTM, una de les principals fires internacionals de turisme de negocis amb 3.100 expositors procedents de 150 països, 4.000 visitants i 4.200 clients potencials d’empreses del segment MICE, associacions, grans empreses i organitzadors professionals de congressos (OPC). El Lloret Convention Bureau  participa amb un mostrador propi a l’estand del Catalunya Convention Bureau després de diferents anys assistint com a visitant. El Lloret Convention Bureau ha apostat enguany per tenir un mostrador propi com a estratègia de posicionament de marca i per a poder participar en les diferents accions vinculades a la EIBTM, entre elles, les entrevistes individualitzades amb diferents clients potencials.

Aquest organisme que promociona el turisme de reunions i esdeveniments a Lloret de Mar segueix així amb les seves accions de promoció durant els mesos de tardor després de la recent confirmació que Lloret de Mar serà la seu del congrés mundial de blocaires de viatges, TBEX EU 2015

La passada setmana el Lloret Convention Bureau es va desplaçar a França per a presentar la destinació a diferents empreses del sud de França, concretament a Toulouse i Montpellier.

Durant la visita a Toulouse va tenir l’oportunitat de presentar l’oferta especialitzada de Lloret en el sector MICE a un total de 12 agències  durant un dinar organitzat pel Catalunya Convention Bureau en el qual hi havia representants de la Vall d’Aran, el Barcelona Convention Bureau, Sallés Hotels i Termes Montbrió.

A Montpellier, el Lloret Convention Bureau es va entrevistar amb els responsables de tres agències especialitzades i una multinacional oftalmològica als quals va tenir l’oportunitat de presentar individualment els serveis i atractius de Lloret de Mar per a l’organització de congressos, convencions, incentius i tot tipus d’esdeveniments.

El mercat francès és un mercat prioritari per al Lloret Convention Bureau i especialment la zona sud de França on la proximitat amb la frontera i la connexió directa des de Girona amb TGV resulta molt atractiva per als organitzadors d’esdeveniments francesos que busquen un destí pròxim i amb una oferta especialitzada àmplia i variada.

És la primera vegada que el Lloret Convention Bureau visita la ciutat de Montpellier i es considera molt positivament la receptivitat de les agències i empreses visitades. La majoria dels professionals contactats havien estat a Lloret de Mar però desconeixien que la destinació disposés d’oferta especialitzada en turisme de reunions.

Notícies relacionades