El Lloret Convention Bureau promociona la destinació a professionals del turisme de negocis internacional

Aquesta setmana participa en dues accions a Frankfurt i París

El Lloret Convention Bureau es troba aquesta setmana participant en dues accions promocionals a Alemanya i França on té l’oportunitat de presentar la destinació i la seva oferta específica a diferents professionals del turisme de negocis internacionals.

Per una banda, ha participat a la fira IMEX de Frankfurt, una de les fires de referència del sector MICE on ha realitzat una visita de prospecció durant dos dels tres dies que té lloc la fira. Durant la seva estada a la ciutat alemanya ha tingut l’oportunitat d’entrevistar-se amb una quinzena d’agències internacionals organitzadores d’esdeveniments i visitar els responsables d’altres empreses amb les quals ja havia tingut contacte en edicions anteriors. Entre les empreses que s’han desplaçat fins a Frankfurt destaca Evenia Hotels, que hi ha participat per promocionar els seus serveis entre el públic assistent a la fira, que en aquesta edició compta amb la presència de més de 3.500 expositors provinents de més de 150 països.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau: “L’IMEX és una de les fires del sector MICE més importants nivell de l’àmbit internacional i cada any intentem ser-hi presents. L’any passat hi vam assistir amb un espai propi i enguany repetim la presència del 2015 amb una visita de prospecció que ens permet entrevistar-nos amb els nostres contactes que sí tenen estand i tancar una agenda comercial. Sigui quina sigui la fórmula, és imprescindible assistir a Frankfurt i donar visibilitat a Lloret de Mar entre el públic internacional”.

Ja a la capital francesa, avui participa en una sessió de networking amb professionals francesos organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l’Agència Catalana de Turisme per a promocionar els productes Premium i MICE del territori. L’acció té lloc sota el format de dos dinars-debat paral·lels a través dels quals es farà una presentació de l’oferta específica per a cada producte en què els empresaris gironins presents a París comparteixen àpat i activitats amb els professionals francesos. El Lloret Convention Bureau ha assistit al dinar acompanyat de la cadena hotelera Evenia Hotels i durant el dinar podrà interactuar amb 13 professionals responsables d’empreses i d’agències organitzadores d’esdeveniments amb seu a París. Així mateix, al grup de Premium hi assisteixen representants de l’hotel Sant Pere del Bosc. A la nit, l’acció continuarà amb un sopar amb prescriptors del Wine Business Club.

Galeria

Notícies relacionades