El Lloret Outdoor Summer Festival tanca la seva tercera edició amb més de 12.000 espectadors

Es confirma la quarta edició per al 2020 amb la novetat d’un festival de dos dies del Lloret Espai OFF amb actuacions al carrer al setembre

El Lloret Outdoor Summer Festival va tancar el 27 de setembre passat, amb la celebració del Dia Mundial del Turisme, la seva programació d’enguany amb 12.058 espectadors, 2.000 espectadors més que en l’edició de l’any passat, que va superar els 10.000 assistents.

Entre les actuacions que van reunir més espectadors, destaquen els 4.000 espectadors dels cinc concerts del Clon Festival i els 4.000 del cicle de tres concerts Fenals de Música. L’espectacle individual que va despertar més curiositat entre locals i visitants va ser Lumen de Yera Teatro i els seus gegants lluminosos, que es va dur a terme per celebrar el Dia Mundial del Turisme el 27 de setembre i que van seguir més de 2.000 persones durant el seu recorregut itinerant pel centre de la vila.

Les actuacions infantils fetes a la Biblioteca Municipal, La Vila de Capdetrons i Circ amb maleta amb la pallassa Serafina, van aplegar més 250 participants, així com el concert de LaVBella Banda Swing & More va sumar un centenar d’assistents. Espectacles de carrer com els de Lady Frank & Stein i Swing It, amb més de 300 espectadors cada un, van fer gaudir el públic amb propostes musicals i artístiques en diferents espais de Lloret de Mar.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Una temporada més hem aconseguit sumar esforços i englobar dins el Lloret Outdoor Summer Festival les diferents propostes artístiques que es fan a Lloret de Mar durant l’estiu per oferir als nostres visitants una programació conjunta que complementa la nostra oferta turística de temporada alta amb actuacions culturals de qualitat i per a tots els públics i mercats”.

Per al proper any, s’ha confirmat ja la quarta edició del Lloret Outdoor Summer Festival, una nova etapa que comptarà com a novetat amb la incorporació d’un festival de dos dies d’actuacions artístiques al carrer, que tindrà lloc durant el mes de setembre a diferents indrets de Lloret de Mar sota el paraigua del programa Lloret Espai OFF, que coordina anualment el Teatre de Lloret de Mar.

Amaranta Gibert, directora del Teatre de Lloret de Mar, detalla: “En els tres anys que fa que duem a terme el Lloret Outdoor Summer Festival, i especialment gràcies a les propostes artístiques de carrer, hem aconseguit posicionar-nos en el sector artístic català i ser un referent en aquest àmbit per a moltes localitats del territori. Per potenciar encara més la nostra programació i refermar-nos en el nostre posicionament, estem treballant per al proper any en un festival de cap de setmana al setembre que comptarà amb un programa molt complet d’actuacions i que enllaçarà el Lloret Outdoor Summer Festival amb el Lloret Espai OFF”.

Galeria

Notícies relacionades