Els monoplaces de Senna, Schumacher i de la Rosa arriben a Lloret durant el Lloret Formula Weekend

Els dies 9,10 i 11 de maig realitzaran un circuit pel passeig marítim de la vila 

Arrows10Lloret de Mar s’ha bolcat plenament en el Gran Premi Pirelli de Fórmula 1 que es disputa el proper cap de setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Un dels principals plats forts que oferirà és una exhibició pel passeig de Lloret dels monoplaces que varen ser conduïts per Senna, Schumacher i de la Rosa entre altres; una oportunitat única per veure circular els models Arrows21, Benetton B192, Camel Lotus 102, Toleman TG 184, que varen portar aquests pilots a les primers posicions de diferents competicions. Entre els millors resultats d’aquests vehicles hi ha el primer lloc de Shumacher al Gran Premi de Bèlgica el 1992 amb el Benetton B192 o el segon lloc que Senna va aconseguir pilotant el Tolemann TG184 l’any 1984 al Gran Premi de Mònaco.

Les exhibicions previstes seran el divendres i el dissabte a les 18 h i el diumenge a les 11 h amb una duració aproximada d’una hora.

A banda, durant tot el cap de setmana, hi haurà múltiples activitats relacionades amb el món del motor a la plaça de Pere Torrent i un village ubicat al passeig de Jacint Verdaguer, a més d’un macroconcert dissabte amb un espectacle de mapping. I el divendres dia 9 es celebra un dels esdeveniments destacats d’aquest cap de setmana, la Lloret Night Shopping, amb desfilades de moda i actuacions musicals en directe a diversos indrets del centre de la vila. Tota la informació a: http://formulaweekend.lloretdemar.org/

Recentment l’Ajuntament de Lloret de Mar ha signat un conveni amb el circuit de Barcelona-Catalunya per potenciar ambdós esdeveniments a través d’accions de promoció i comercialització conjuntes com visites comercials, publitrameses a operadors turístics, inclusió de la imatge en suports publicitaris i la visibilitat que ofereix la vinculació a una prova d’aquest prestigi internacional.

L’any passat Lloret de Mar va tenir prop de 2.000 persones allotjades que tenien com a motivació de viatge el Gran Premi Pirelli de Fórmula 1.

Segueix l’esdeveniment a les xarxes socials amb l’etiqueta #LloretF1

Notícies relacionades