Un espectacular xou de pilots de trial i acrobàcies dona el tret de sortida al Lloret Formula Weekend

Demà divendres també tindrà lloc una nova edició de la Lloret Night Shopping

Lloret de Mar torna a organitzar una nova edició del Lloret Formula Weekend, un cap de setmana temàtic al voltant del GP F1 de Barcelona 2019 que acull el Circuit de Barcelona-Catalunya. Demà a les 21 h, a l’aparcament de sa Caleta, arrenca l’esdeveniment amb un espectacle de conducció on diferents pilots de trial i acrobàcies mostraran les seves acrobàcies sobre la moto. L’endemà, però a les 22 h, els assistents podran gaudir d’un espectacle a càrrec de diferents cotxes esportius i de competició de la mà de reputats pilots.

A banda, durant tot el cap de setmana, la primera línia de mar (aparcament de sa Caleta, passeig de Jacint Verdaguer i plaça de la Vila) ofereixen diferents propostes lúdiques per a les famílies com són el Karting Experience, amb un circuit de kàrting; un espai comercial on poder adquirir marxandatge vinculat al motor; una espectacular exposició de cotxes esportius, i una zona de simuladors de carreres. També es tornarà a oferir l’oportunitat de conduir vehicles esportius d’alta gamma.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, explica: El Lloret Formula Weekend és un esdeveniment consolidat i de referència al nostre calendari que atreu un públic nombrós, i va en la línia d’oferir activitats d’alt valor afegit els 365 dies de l’any com un complement a la nostra oferta turística.”

Per altra banda, el divendres de les 18 a les 00.30 h el centre de Lloret de Mar acollirà una nova edició de la Lloret Night Shopping amb nombroses propostes comercials, actuacions musicals, demostracions de ball, degustacions gastronòmiques, cocteleria i moltes altres activitats. En total estan programades més de 40 activitats per a tots els públics. A tota aquesta oferta cal sumar-hi la celebració de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs en les quals participen un total de 26 establiments de restauració i l’Escola d’Hostaleria de Lloret de la localitat.

Per a més informació: formulaweekend.lloretdemar.org

Galeria

Notícies relacionades