ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA PRIMERA NIGHT TRAIL LLORET

482 persones van participar en la cursa el passat 13 d’agost

El dissabte passat es va celebrar la primera edició de la Night Trail Lloret una prova de trail running en la qual es podia participar en dues distàncies, 7 i 16 km.

La cursa va comptar amb la participació de 482 persones amb uns percentatges del 74% de participants masculins i el 26% de participants femenins.

El punt de sortida va estar situat davant l’oficina de turisme central de Lloret des d’on a les 21:30h va començar la competició. Els primers metres de la cursa van discórrer entre els carrers de Lloret fins a endinsar-se al bosc per camins per separar-se posteriorment segons les distàncies i tornar-se a ajuntar abans de la platja de Fenals on els participants van haver d’afrontar un primer tram damunt la sorra. Un cop superat, el recorregut va passar pel camí de ronda fins acabar amb un segon tram de sorra ja a la platja de Lloret. Els últims metres es van recórrer per un camí delimitat amb torxes de foc entre un ambient de públic molt animat fins a l’alçada de l’Ajuntament de Lloret on es va oferir una botifarrada als participants.

Al final, Carles Montllor es va imposar en la cursa de 16 km amb un temps de 1h 06 minuts, seguit de Xavi Jove i Frederic Keryjaquen. En categoria femenina va creuar la meta en primera posició Maria Isabel Aguilar (1:03) seguida de Maria Anguita Benet i Aida Martínez.

En la cursa de 7 km els vencedors van ser Jonathan Romeo López (24:38) i Emmy Duperret (32:30).

La cursa es va complementar amb una Fira del Corredor oberta des de les 11 h fins a les 24 h i instal·lada a la plaça de la Vila amb diferents estands de productes esportius i diferents activitats infantils.

Galeria

Notícies relacionades