EL FORO EXCELENCIA LLORET S’OBRE ALS CIUTADANS AMB UNA JORNADA PRÈVIA EL 7 DE JUNY

Amb la voluntat d’apropar el Foro als lloretencs, s’oferiran 50 entrades a 50 euros per dia amb inscripció prèvia que inclou esmorzar, coffee breaks i concert

El II Foro Excelencia Lloret, que tindrà lloc a Lloret de Mar del 8 a l’11 de juny, s’obre per primer cop als ciutadans de forma gratuïta amb l’organització d’una jornada de portes obertes prèvia al propi esdeveniment.

El dimarts 7 de juny s’obriran anticipadament les portes del Teatre de Lloret a tots els ciutadans que s’hi vulguin acostar amb una jornada que inclourà intervencions d’alguns dels ponents més rellevants de la segona edició del Foro.

De les 19.00 a les 21.00 del dia anterior a l’inici del Foro el públic general podrà accedir al recinte teatral amb inscripció prèvia a través del web www.lloret.cat per assistir a un tastet de les ponències que personalitats rellevants del món de la gastronomia, cultura i màgia oferiran en el marc del Foro Excelencia Lloret.

L’expresident d’Uruguay i un taller de cuina del futur, entre les propostes prèvies

La jornada de portes obertes començarà amb la intervenció de Luis Alberto Lacalle, expresident d’Uruguay, seguirà amb la ponència del sacerdot espanyol Ignacio Donoro, fundador de Hogar Nazaret Perú,  i amb la de Luis Berango, publicista i CEO de BGrupo.

A les 19.45 està prevista la participació de Rosalía Arteaga, escriptora i expresidenta de l’Equador, fins a les 20.00 que s’ha organitzat un taller de cuina del futur a càrrec del xef Pere Castells, autor del llibre La cuina del futur.

Les dues ponències que tancaran la jornada de portes obertes estaran vinculades amb la màgia i la cultura, amb l’espectacle de Valentin Moro Mago Valen i de la pianista Samira Tabraue amb l’actuació Fantasía para piano-Robert Schumann.

Entrades a 50 euros per als lloretencs

Amb la voluntat d’apropar el Foro Excelencia als lloretencs s’oferiran 50 inscripcions a 50 euros per dia per als ciutadans de Lloret. L’oferta inclou la inscripció al Foro, esmorzar, coffee breaks i concert. Els interessats cal que s’inscriguin a través del web del Foro. És la primera vegada que es preveu aquesta oferta especial per als ciutadans de Lloret. El preu del paquet d’un dia per assistir a l’esdeveniment és de 300 euros amb sopar inclòs.

El primer TED Talks a Lloret

Paral·lelament al II Foro Excelencia Lloret s’ha organitzat la primera xerrada a Lloret feta a través de la plataforma de difusió americana TED Talks, la qual permet consultar o seguir en directe conferències a nivell mundial a través d’Internet. La plataforma permet veure avui prop de 2.000 xerrades de tot el món on line traduïdes a diferents idiomes.

La conferència TED Talks de Lloret, la qual ha hagut d’estar aprovada per l’organització responsable de la plataforma, girarà al voltant del poder de l’excel·lència i comptarà amb la participació d’una dotzena de ponents, els quals desgranaran, en intervencions de no més de 15 minuts, el poder de les idees, de les persones, de l’educació i de l’art. Amb un aforament màxim de 100 persones, la conferència es farà dimecres 7 de juny de les 8 a les 14.30 al Teatre de Lloret i també es podrà seguir en streaming a través del web de TED Talks.

L’astronauta Donald Pettit amb alumnes d’ESO

La segona proposta prèvia al Foro tindrà lloc el mateix dimecres 8 de juny al matí amb l’organització d’una trobada de l’astronauta Donald Pettit amb 620 alumnes de 3r i 4rt d’ESO de Lloret de Mar. Pettit, que ja va fer una xerrada a alumnes en l’edició de l’any passat, repeteix l’experiència per explicar als joves les interioritats de la seva professió. La trobada de Donald Pettit, que també va ser fotògraf de la NASA, tindrà lloc a l’Hotel Olympic Evenia de Lloret de Mar.

Asociación Foro Excelencia Lloret

La Asociación Foro Excelencia Lloret és una organització amb vocació internacional que promou el talent i l’excel·lència per impulsar la cerca de solucions a problemes reals. El seu consell assessor internacional està presidit per la doctora Rosalía Arteaga, expresidenta de l’Equador, i està constituït per 24 premis Nobel de diferents disciplines, a més d’un grup de científics i personalitats destacades.

 

Galeria

Notícies relacionades