Els informadors turístics de platges de Lloret de Mar van atendre més de 6.700 persones durant l’estiu

· Un 93% de les persones enquestades in situ van valorar positivament les mesures de seguretat implementades

Lloret de Mar, 23 de novembre de 2020.- Lloret Turisme va estrenar a l’estiu un nou servei d’atenció al visitant a les platges de la vila amb l’objectiu d’oferir un servei presencial d’informació turística en els principals atractius de la destinació.

El Pla integral de mesures de prevenció de la COVID-19 de la destinació va suposar la sectorització de les seves platges així com la limitació dels seus aforaments. Davant la nova situació i per resoldre presencialment els dubtes que poguessin sorgir als visitants, Lloret Turisme va apostar per reforçar amb un equip de quatre informadores turístiques l’atenció als banyistes i explicar-los in situ les mesures de seguretat implementades a la vegada que resolien altres dubtes sobre la seva estada a la vila.

L’equip d’informadores es distribuïa entre les platges de Santa Cristina, Fenals i Lloret i a cala Canyelles, cala Boadella i Treumal en les hores de principal afluència de bany des de l’1 de juliol fins al 20 de setembre i en funció de les necessitats detectades a cada platja. En total, es van atendre més de 6.700 persones, de les quals 327 van respondre una enquesta de satisfacció dissenyada per conèixer el perfil de la demanda, la satisfacció dels visitants respecte a les noves mesures aplicades i la seva percepció de seguretat a les platges.

Les enquestes van mostrar que un 93% dels visitants valoraven positivament les mesures implementades a les platges. Aquesta valoració reforça la dada extreta de la plataforma d’intel·ligència turística de Mabrian Technologies que mostra que l’índex de seguretat de la destinació es va mantenir per sobre dels 87 punts durant l’estiu tot i la situació creada per la crisi sanitària.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Davant el nou context de pandèmia, des de Lloret Turisme vam tenir clar des del principi que calia adaptar-nos-hi i que ens havíem d’apropar encara més al visitant. Amb aquest nou servei vam poder oferir-los la possibilitat de contactar amb nosaltres a peu de platja, resoldre els seus dubtes i donar resposta a les seves necessitats. El resultat ha estat molt ben valorat pels nostres visitants i per l’equip, i possiblement aquest serà un servei que seguirem oferint les properes temporades”.

El servei d’atenció a platges complementava així el servei habitual d’atenció al visitant que ofereix Lloret Turisme a través de les oficines i punts d’informació turística que l’entitat té oberts habitualment durant els mesos d’estiu al Museu del Mar, l’avinguda de les Alegries, la terminal d’autobusos i el passeig de Fenals.

Galeria

Notícies relacionades