Jet2Holidays i World2Meet volen ampliar un 10% el turisme britànic a la Costa Brava el 2019

El turoperador i l’agència receptora preveuen augmentar les places per a turistes que viatgen amb un paquet turístic tancat en els 22 vols setmanals que ofereixen des del Regne Unit fins a Girona

Ampliar el número de turistes que viatgen a la Costa Brava i a la Costa de Barcelona amb paquets turístics tancats. Aquest és l’objectiu el turoperador Jet2Holidays i l’agència receptora World2Meet per al proper any. En concret, preveuen ampliar un 10% les places per aquest tipus de turistes en els 22 vols setmanals de la companyia Jet2 a l’aeroport de Girona procedents de Belfast, Birmingham, East Midlands, Edinburgh, Glasgow, Leeds Bradford, London Stansted, Manchester i Newcastle.

“Al 2018 hem tingut 40.000 turistes que han viatjat amb tot el paquet vacacional a través de Jet2Holidays. El nostre objectiu a llarg termini és doblar aquesta xifra però pel 2019 seria bo arribar als 45.000 viatgers d’aquesta modalitat”, afirma Andrea MacConnell, Regional Manager de Mainland Spain a Jet2Holidays.

El nombre de places que el turoperador preveu oferir el 2019-2020 supera les 91.200 per a la Costa Brava, un destí que consideren alguna cosa més que “sol i platja” i que dona resposta a molts tipus de turistes.

“Vam arribar a la Costa brava el 2016 i des de llavors no hem deixat de créixer. Hem invertit i apostat per aquest destí d’una manera responsable i som un grup financer estable”, afirma Steven Heapy, CEO de Jet2Holidays. “Volem més partners i més places hoteleres per seguir creixent a la Costa Brava, les possibilitats són enormes si treballem junts”, ha vaticinat.

Com a novetat, al 2019 s’implementarà el “in resort check-in” a la Costa Brava, el que suposarà una millora per al sector hoteler ja que els turistes podran deixar la maleta al mateix hotel i recollir-la al seu aeroport de destí.

En aquesta línia, Heapy ha assegurat que Jet2Holidays augmentarà també la seva capacitat de places des del Regne Unit amb destí a les Illes Balears (10% més), les Illes Canàries (15% més) i la península (un 6% més). Jet2 ha transportat aquesta temporada a 6,4 milions de passatgers. D’aquests, 3,2 milions són clients amb paquet turístic a través del turoperador Jet2Holidays.

Jet2Holidays y World2Meet han donat a conèixer la previsió per al 2019 en el marc d’un congrés que ha reunit als directors generals d’ambdues companyies a més de 130 representants del sector hoteler de la Costa Brava, Costa de Barcelona i Girona ciutat.

La trobada s’ha celebrat al teatre de Lloret de Mar, un dels nuclis de turisme més importants de la Costa Brava i un dels més interessats en la captació de més visitants del Regne Unit. La trobada també ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Lloret de Mar i de la seva entitat de promoció Lloret Turisme. L’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, ha sigut l’encarregat de donar la benvinguda a les autoritats i als hotelers afirmant que “el turisme britànic suposa el 8% de la quota de mercat a la Costa Brava i per a nosaltres és important que l’aeroport de Girona segueixi creixent”.

Galeria

Notícies relacionades