Laurent Jalabert dona a conèixer a Lloret de Mar la seva experiència com a ciclista professional

La xerrada s’emmarca en el Campus Melcior Mauri Costa Brava que té lloc al municipi del 19 al 22 de setembre

El proper dissabte 21 de setembre, a les 18.30 h a la sala polivalent de la Biblioteca de Lloret de Mar, Lloret Turisme i el Campus Costa Brava Melcior Mauri organitzen una xerrada col·loqui sobre ciclisme en la que també participaran el mateix Melcior Mauri i Mikel Azparren. L’activitat és oberta al públic i gratuïta.

Laurent Jalabert va ser ciclista professional del 1989 al 2002, i posteriorment entrenador de l’equip nacional de França del 2009 al 2013. Vencedor de la Volta a Espanya el 1995 i del Campionat del Món contrarellotge el 1997, està considerat com un dels millors corredors francesos de la història. Va aconseguir en la seva carrera 138 victòries, entre elles la Milà-San Remo (1995) i el Giro de la Llombarda (1997), així com carreres d’una setmana, com la París-Niça, tres vegades, la Volta al País Basc, la Volta a Catalunya i el Tour de Romandia.

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, explica: “Per a Lloret de Mar és molt interessant comptar amb un ciclista de renom com Laurent Jalabert com a prescriptor ja que el francès és el nostre principal mercat estranger i com a ex ciclista i referent en el món del ciclisme francòfon pot mostrar millor que ningú la nostra oferta especialitzada en aquest segment ”.

Del 19 al 22 de setembre tindrà lloc a Lloret de Mar la segona  edició del Campus Melcior Mauri Costa Brava, un esdeveniment esportiu en què Melcior Mauri i Laurent Jalabert, com a ex-ciclistes professionals, acompanyaran tots els inscrits a les diferents activitats del programa: rutes, xerrades tècniques i una taula rodona, entre d’altres. En paraules de Melcior Mauri “el valor del campus és aquest contacte entre amateurs i professionals per  intercanviar experiències i coneixement”. Lloret de Mar es va convertir en seu del Campus Melcior Mauri Costa Brava després que el ciclista del mateix nom es convertís en ambaixador de cicloturisme de la cadena hotelera lloretenca Guitart Hotels.

Per més informació i inscripcions al campus: https://campusmelciormauri.com/costa-brava/

Actualment la destinació disposa de 14 establiments especialitzats en ciclisme i compta amb onze rutes recomanades de ciclisme de carretera i sis de muntanya, que es poden consultar a www.lloretcycling.com

Lloret de Mar està certificat com a Destinació de Turisme Esportiu des del 2006 i anualment rep més de 3.000 ciclistes, tant amateurs com professionals, que escullen la destinació per a les seves estades esportives.

Galeria

Notícies relacionades