L’empresa sueca Korpen organitza un dels seus esdeveniments a Lloret de Mar

Té lloc de l’1 al 5 de maig i comptarà amb 450 assistents

L’empresa sueca Korpen, especialitzada en l’organització de lligues i campionats esportius amateurs, ha organitzat per a aquesta setmana un esdeveniment a Lloret de Mar amb 450 assistents provinents de Suècia que s’allotgen a l’Evenia Olympic Resort.

L’esdeveniment, que té lloc des de diumenge passat, s’allargarà fins demà dijous i combina una sèrie de seminaris i reunions, que tindran lloc al Palau de Congressos Olympic, amb una part esportiva en la qual els participants practicaran diferents modalitats esportives com la marxa nòrdica, el futbol o la petanca a les instal·lacions esportives de Lloret i en altres espais públics de la ciutat.

Aquesta acció es fruit de la visita de prospecció que l’empresa va fer la primavera del 2015 de mà del Lloret Convention Bureau durant la qual va tenir l’oportunitat de conèixer l’àrea esportiva de Lloret i l’oferta d’allotjament propera i especialitzada a acollir participants d’esdeveniments i reunions.

Aquesta setmana, Lloret de Mar també rebrà la visita d’una dotzena d’entrenadors estatunidencs i operadors nòrdics especialitzats en turisme esportiu per conèixer les instal·lacions esportives de Lloret disponibles per a la realització d’estades i campionats esportius. Durant la seva estada a Lloret, dijous i divendres tindran també l’oportunitat de descobrir el patrimoni cultural de Lloret amb una visita guiada als Jardins de Santa Clotilde i gaudir del litoral de Lloret amb una excursió en catamarà.

Els països nòrdics són un dels mercats més importants per a Lloret de Mar dins del segment de turisme esportiu. L’any passat, dels més de 240 esdeveniments esportius que van tenir lloc a la vila, 28 eren de procedència sueca i 30 noruega, els quals van portar a la ciutat més de 1.500 esportistes i acompanyants d’aquestes nacionalitats.

Galeria

Notícies relacionades

Lloret Turisme participa a la jornada “Liderant la gestió turística de les destinacions per la recuperació del sector” de l’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja (AMT)

Lloret Turisme participa a la jornada “Liderant la gestió turística de les destinacions per la recuperació del sector” de l’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja (AMT)

Lloret Turisme, juntament amb els ajuntaments d’Arona, Adeje, Benidorm, Calvià i Salou, ha participat en una jornada telemàtica, oberta i gratuïta,…