Les cinc platges de Lloret de Mar obtenen la bandera blava

Les platges de Lloret, Fenals, Santa Cristina i cala Boadella renoven bandera i enguany s’ha obtingut la de la platja de Cala Canyelles

CALA CANYELLES Lloret de MarLloret de Mar s’ha convertit en un dels pocs municipis de Catalunya on aquest estiu onejarà la bandera blava a totes les seves platges. A més, també el centre d’interpretació ambiental, Casa del Mar, ha tornat a obtenir aquest distintiu.

Les platges de Lloret, Fenals, sa Boadella i Santa Cristina han renovat bandera blava mentre que enguany és el primer cop que cala Canyelles obté aquest distintiu gràcies a la regulació de l’accés del trànsit rodat i l’eliminació de l’estacionament de vehicles a la zona de domini públic maritimoterrestre amb la instal·lació de la pilona.

En el conjunt de la Costa Brava hi ha 31 banderes blaves –3 més que l’any passat– i arreu de Catalunya, 89, igual que el 2014. Tarragona és la demarcació que més en té, 38, i Barcelona compta amb 20

El distintiu Banderes Blaves l’atorga un tribunal internacional de la FEE (Fundació d’Educació Ambiental), amb la col·laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), que gestiona la campanya a l’Estat espanyol. Aquest guardó, reconegut internacionalment, valora i premia la gestió ambiental i la seguretat,  les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis, i la informació i l’educació ambiental; així mateix, exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent.

Notícies relacionades