Les oficines de turisme de Lloret de Mar renoven la Q de Qualitat al servei turístic

Anualment atenen més de 100.000 persones

EQUIPAMENTS MUNICIPALS OFICINA MUSEU DEL MAR Lloret de Mar Costa Brava

 

 

 

 

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha tornat a renovar el segell de Q de Qualitat que atorga l’Institut de la Qualitat Turística Espanyola en reconeixement a les empreses i entitats que segueixen les directrius marcades pel sistema de qualitat turística espanyola per una bona atenció als visitants.

Jordi Orobitg, regidor de turisme explica: “Les oficines de turisme de Lloret disposen d’aquesta certificació des de l’any 2006, quan varen esdevenir de les primers oficines de turisme a certificar-se a l’Estat espanyol. Anualment Lloret de Mar rep 1.000.000 de visitants a l’any i d’aquest total, 100.000 passen per les oficines de turisme. Aquest volum mostra la importància d’aplicar els màxims estàndards de qualitat per garantir-ne el millor servei”. L’auditoria suposa un estricte seguiment de les parts que conformen el manual de qualitat: atenció i serveis que rep l’usuari; aprovisionament i màrqueting de la destinació i infraestructura de l’establiment.

La puntuació final ha estat de 7,96 punts sobre 10, sense cap aspecte crític a destacar. Els principals comentaris són recomanacions per unificar el funcionament intern i, d’aquesta manera, agilitzar els serveis.

Les oficines de turisme atenen anualment més de 100.000 persones. Concretament, l’any 2013 varen ser 116.987; de les quals, 23.251 a l’oficina central, 51.332 a l’oficina ubicada al Museu del Mar, 34.995 a l’oficina de la terminal i 7.449 al punt d’informació que s’instal·la els mesos de juliol i agost a la platja de Fenals.

Notícies relacionades