Les oficines de turisme de Lloret de Mar van atendre 30.000 persones durant el 2020

Com a novetats, la destinació va estrenar un servei d’atenció turística a les platges amb quatre informadores i les oficines van obtenir la certificació Safe Tourism Certified

Les oficines de turisme de Lloret de Mar van atendre 29.286 persones durant el 2020, en un any marcat per la pandèmia de la covid-19 i les restriccions de moviment establertes que van afectar notablement l’activitat turística al territori.

D’aquestes gairebé 30.000 consultes, més de la meitat (16.362) van ser ateses durant la temporada d’estiu, que es va iniciar al juliol i va acabar a finals de setembre.

Tot i la situació marcada per la crisi sanitària, la destinació va mantenir en funcionament les tres oficines habituals (Central, Museu del Mar i Estació d’autobusos) i el punt d’informació d’estiu a la platja de Fenals i, a més, va reforçar l’atenció amb un servei d’informació turística d’estiu a les platges de Lloret sorgit del Pla integral de mesures de prevenció de la covid-19 de la destinació. Aquesta novetat, estrenada la temporada 2020 amb un equip de quatre informadores, es repetirà la propera temporada donades les bones valoracions rebudes per part dels visitants i la necessitat d’apropar l’atenció turística als llocs de més afluència de la destinació com són les seves platges i cales.

Una altra novetat de la temporada 2020 va ser l’obtenció per part de l’Oficina de Turisme del Museu del Mar i la Central, de l’avinguda de les Alegries, de la nova certificació de qualitat Safe Tourism Certified, atorgada per l’Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE). Un nou certificat que garanteix el compliment dels protocols de seguretat per a la prevenció del contagi de la covid-19 i que se suma a la Q de Qualitat Turística de la qual les oficines de Lloret de Mar disposen des de 2006.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “En un any 2020 molt complicat i marcat per la incertesa turística, hem estat capaços d’adaptar-nos a la situació per seguir oferint un servei d’atenció al visitant complet, segur i de qualitat a Lloret de Mar de manera presencial, telefònica i en línia”.

Galeria

Notícies relacionades