Les rutes ciclistes de Lloret de Mar, descarregables al portal Wikiloc

En total són 7 rutes de nivell mitjà

 

 

 

 

BTTEl turisme actiu està en alça i les activitats outdoor cada cop tenen més aficionats. Aquesta tendència, sumada a les nombroses possibilitats naturals i d’activitats que ofereix la província de Girona, han propiciat que la zona s’hagi convertit en una destinació ideal per als amants de l’esport a l’aire lliure.

Lloret Turisme, entitat de promoció turística de Lloret de Mar, en la seva aposta per la creació i consolidació de productes turístics, va crear l’any 2009 el projecte Lloret Natura, que engloba tota l’oferta de turisme actiu a Lloret de Mar. Conjuntament amb el Consell Comarcal de la Selva s’han senyalitzat i enllaçat centenars de quilòmetres de senders que permeten anar de Blanes a Lloret, Tossa i cap a l’interior amb rutes per a bicicleta tot terreny, senderisme i marxa nòrdica.

Una de les darreres accions en aquest àmbit ha estat, en col·laboració amb l’Agència Catalana de Turisme, la promoció de Lloret i Costa Brava com a destinació de ciclisme de carretera. Entre les accions destaca la inclusió del detall de les rutes ciclistes que es poden fer a Lloret a través del portal Wikiloc. En total, són 7 rutes dissenyades amb una dificultat mitjana i amb sortida i arribada a Lloret de Mar.

Els ciclistes que vulguin realitzar qualsevol d’aquestes rutes només hauran d’accedir al portal WWW.WIKILOC.COM i cercar l’usuari LLORET TURISME. Un cop s’accedeixi a les rutes de LLORET TURISME es podrà descarregar la ruta i guardar-la en els dispositius GPS.

Lloret de Mar és una important destinació de turisme esportiu. El ciclisme és una de les modalitats amb llarga tradició. Diversos establiments d’allotjament estan adaptant els seus hotels a les necessitats del turisme de ciclisme per fer de Lloret un referent d’estades de ciclisme en els mercats europeus.

Notícies relacionades