Lloret acull la Costa Brava SUP Race, la seva primera cursa de paddle surf

Hi ha dues propostes: una cursa de 4 quilòmetres per a debutants i una de 9 quilòmetres per a experimentats

El proper diumenge 14 de maig, a les 11 h, davant del Club Nàutic de Lloret de Mar, tindrà lloc la Costa Brava SUP Race, la primera cursa de paddel surf (surf de rem) que s’organitza a Lloret. Els organitzadors expliquen que “a dia d’avui ja comptem amb més de 50 inscrits, un bona xifra per a una primera edició”.

La Costa Brava SUP Race ofereix dues opcions segons el nivell dels participants: la cursa de 4 km per a debutants en què s’accepten participants de totes les edats i   tipus de taules all round amb un recorregut per la badia de Lloret on es faran dues voltes a un circuit abalisat. El preu per inscripció és de 20 EUR. I la  cursa de 9 km indicada per a participants amb una mica més d’experiència. En aquest cas s’anirà fins a cala Canyelles on hi haurà un avituallament i després es tornarà al punt de sortida. Per participar en aquesta cursa de 9 km cal ser major d’edat i poden participar-hi taules race de 12,6″ i 14″, que tindran un temps màxim de 2 hores i 30 minuts per fer el recorregut marcat. El preu per inscripció és de 25 EUR.

Joan Bernat, regidor d’Esports, explica que Lloret de Mar i la Costa Brava són ideals per a la pràctica del paddle surf; és un esport apte per a totes les edats que permet, a més, gaudir del nostre litoral”. I hi afegeix: “Al llarg de l’estiu s’organitzen diferents competicions de paddle surf a la Costa Brava i l’objectiu és consolidar aquesta prova en aquest calendari”.

El paddle surf o surf de rem  és una pràctica esportiva en alça que consisteix en desplaçar-se per l’aigua remant dempeus sobre una taula semblant a les de surf. Aquest esport té el seu origen en els pobles polinesis.

Galeria

Notícies relacionades