Lloret acull l’11è congrés del Sindicat del Taxi a Catalunya

Han comptat amb 150 assistents d’arreu de Catalunya

Del 9 al 11 de novembre, a l’Evenia Olympic Congress Center de Lloret, ha tingut lloc l’11è congrés del Sindicat del Taxi de Catalunya.

L’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, ha inaugurat el congrés, que ha comptat amb la participació de 150 assistents provinents d’arreu de Catalunya. A l’acte d’inauguració també hi han assistit autoritats i càrrecs del món del taxi, com el regidor de Mobilitat de Lloret de Mar, Albert Robert, la gerent de l’Institut Metropolità del Taxi, M. Teresa Carrillo, i el subdirector general d’Ordenació i Inspecció de la Direcció General de Transports i Mobilitat de la Generalitat, Josep  M. Fortuny. També el president de l’associació nacional Fedetaxi, Miguel Ángel Leal, el president de l’Asociación de Transportistas Agrupados Condal, Evaristo Magaña, i el secretari general de la Federación Asturiana, José Artemio.

Per l’alcalde de Lloret, “aquestes trobades són molt positives ja que permeten intercanviar experiències i formar-se” i hi ha afegit que “el món del transport està patint grans transformacions, com molts altres sectors, motivats per la incorporació de les noves tecnologies, i cal que treballem i els coneguem per afrontar els reptes i oportunitats que plantegen”.

Durant aquests dies s’han tractat temes tant de la política sindical de l’organització com la fiscalitat de l’activitat del taxi, el servei de taxi i VTC amb la nova regulació o del carburant i la incorporació de les noves tecnologies.

Galeria

Notícies relacionades