El Lloret Convention Bureau celebra la seva IX Assemblea Anual

Com a novetat, enguany s’ha organitzat una dinàmica de networking amb tots els membres per generar comunitat i definir i treballar reptes comuns entorn al turisme de reunions

El Lloret Convention Bureau, entitat publicoprivada dedicada a la promoció de Lloret de Mar com a destinació del turisme de reunions i esdeveniments, ha celebrat aquest matí la seva IX Assemblea Anual. L’esdeveniment, que ha tingut lloc a l’Hotel Santa Marta de Lloret, ha comptat amb la presència d’una setantena de professionals de les empreses membres de l’entitat així com representants de l’Ajuntament de Lloret de Mar i tècnics municipals.

L’acte ha començat amb la presentació de la memòria de les activitats dutes a terme pel Lloret Convention Bureau durant l’any 2017. A més de les accions promocionals i de màrqueting desenvolupades, s’ha destacat l’organització que es va fer conjuntament amb el Catalunya Convention Bureau de l’esdeveniment MEET Catalunya a Lloret, la trobada comercial de referència per al sector català de turisme de negocis, que va reunir a Lloret 92 empreses i entitats catalanes i 80 operadors turístics de 19 països diferents, així com el creixement en esdeveniments del segment associatiu sanitari.

Seguidament, s’ha presentat el pla d’accions per a aquest 2018 amb una estratègia de promoció que seguirà apostant pels mercats prioritaris com són el nacional i el francès complementant-les amb accions enfocades a altres públics com l’anglès o el suís.

Com a novetat, el Lloret Convention Bureau ha organitzat per a aquesta edició de l’assemblea anual una acció de networking final entre tots els participants per crear sinergies, propiciar el coneixement mutu i treballar conjuntament per potenciar l’oferta MICE de la destinació a través de noves propostes.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau: “Aquest any hem introduït una part més dinàmica a l’assemblea per afavorir que tots els nostres membres es coneguin i tinguin l’oportunitat de crear sinergies i treballar conjuntament. Pensem que aquesta acció ens ha ajudat a coordinar-nos i a definir entre tots quins són els reptes i oportunitats que tenim com a destinació MICE i com podem afrontar-los de la millor manera.”

Galeria

Notícies relacionades