El Lloret Convention Bureau entra a formar part de la Junta Directiva de MPI Iberian Chapter, la divisió ibèrica de Meeting Professionals International

El càrrec és per a un any dins la Direcció de Membres i permetrà a l’entitat incidir en el sector i compartir sinergies i experiències amb altres professionals del sector

El Lloret Convention Bureau, a través de la seva directora, ha entrat a formar part recentment de la Junta Directiva de MPI Iberian Chapter, la divisió ibèrica de l’associació MPI (Meeting Professionals International).

Concretament, l’entitat entra a formar part de la Direcció de Membres, una de les quatre direccions del capítol que també disposa de les àrees especialitzades de comunicació, formació i patrocini.

El passat cinc de juliol va tenir lloc a Madrid el Boarding Retreat, la primera acció en què el Lloret Convention Bureau ja participava com a membre de la Junta Directiva durant al qual es van començar a definir les línies d’actuació i activitats per a la divisió espanyola de MPI per al proper any. Els propers 2 i 3 de setembre a Granada tindrà lloc l’MPI Iberian Chapter Kick Off per començar a treballar amb profunditat aquestes accions que acabaran conformant el pla d’accions de l’entitat per al 2020.

A més d’aquesta incorporació, també han entrat a formar part de la Junta Directiva professionals de les agències Intracon, Meridiana Azafatas i Mr. & Mrs. Meet; la cadena hotelera Palladium Hotel Group i l’empresa de material audiovisual Elenco.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau: “Des dels inicis del Lloret Convention Bureau que formem part de MPI i hem cregut que era un bon moment per participar més activament en l’associació formant part de la Junta Directiva del capítol ibèric. És una oportunitat que ens permetrà durant un any incidir en les accions desenvolupades per la divisió de l’entitat, crear sinèrgies amb els altres membres, dels quals el 50% són organitzadors d’esdeveniments, i potenciar el nostre posicionament dins del sector. ”

Creada el 1972, Meeting Professionals International (MPI) és la major associació de professionals d’esdeveniments i reunions al món amb més de 17.000 membres repartits en 90 capítols i clubs en 19 països ofereix formació, oportunitats de treball en xarxa i intercanvis comercials esdevenint un important ens de promoció i creixement de la indústria.

MPI Iberian Chapter es va crear el 2006 i actualment compta amb més de 125 membres afiliats.

Notícies relacionades